Türk Telekom ve Akbank’tan Müşterilere Özel 1500 TL Nakit İade Fırsatı!

Türk Telekom ve Akbank’tan Müşterilere Özel 1500 TL Nakit İade Fırsatı!
Türk Telekom ve Akbank işbirliğiyle müşterilere özel sunulan kampanyada, cep telefonu ve internet faturalarınızı otomatik ödeme talimatı vererek 1500 TL'ye varan nakit iade kazanma şansı! Kampanya detayları için okumaya devam edin.

Türkiye'nin öncü iletişim ve finans şirketlerinden Türk Telekom ve Akbank, müşterilerine benzersiz bir fırsat sunuyor. 18 Mart 2024'ten itibaren başlayan ve 31 Mayıs 2024'e kadar sürecek olan bu kampanya, Türk Telekom hat sahiplerine ve Akbank'ın yeni müşterilerine 1.500 TL'ye varan nakit iade imkanı sağlıyor.

Kampanya kapsamında, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indiren ve Akbank'lı olan müşteriler, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatlarını bankaya vererek otomatik ödeme talimatı aktifleştirecekler. Bu sayede, faturaları otomatik olarak ödendikçe, müşteriler aylık 500 TL'ye, üç ayda toplamda 1.500 TL'ye kadar nakit iade kazanacaklar.

Bu kampanya, Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodu ile ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve evde internet müşterileri için geçerli olacak. 18-80 yaş arası kişilerin müşteri olabileceği bu hizmet sayesinde, geniş bir müşteri kitlesi kampanyadan faydalanma şansı bulacak.

Akbank tarafından sunulan bu avantaj, müşterilerin otomatik fatura ödemelerinin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde, müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak yatırılacak. Bu süreçte, aylık 500 TL'ye kadar olan nakit iadeler, fatura tutarına göre müşterinin hesabına tanımlanacak. Eğer fatura tutarı 500 TL'yi aşarsa, aylık en fazla 500 TL nakit iade alınabilecek; eğer 500 TL'nin altında kalırsa, ödenen fatura tutarı kadar iade yapılabilecek.

Müşteriler, birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik ödeme talimatı ile ödeyebilecekler. Bu durumda, toplam ödenen tutar dikkate alınarak, müşteri aylık en fazla 500 TL, toplamda ise en fazla 1.500 TL nakit ödül kazanabilecek.

Kampanya kapsamında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin, ilgili kontrolleri sırasıyla 1 Nisan 2024, 1 Mayıs 2024 ve 1 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu ödemeler, ödeme talimatlarının gerçekleşmesini takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterilerin hesaplarına yatırılacak.

Türk Telekom ve Akbank'ın sunduğu bu cazip kampanya, müşterilerine hem finansal avantajlar sağlamakta hem de faturalarını zamanında ve otomatik bir şekilde ödeme kolaylığı sunmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, belirtilen tarihler arasında harekete geçerek, faturalarını sorunsuz bir şekilde yönetirken ekstra kazanç elde etme imkanına sahip olacaklar. Bu özel kampanya, müşteri memnuniyetini artırmayı ve Türk Telekom ile Akbank'ın müşteri odaklı yaklaşımlarını pekiştirmeyi amaçlamaktadır.