Tüketici kredisinde faiz oranı düştü! İsteyene düşük faizli, çok az ödemeli 10.000 TL veriliyor: Mobilden başvurabilirsiniz

Tüketici kredisinde faiz oranı düştü! İsteyene düşük faizli, çok az ödemeli 10.000 TL veriliyor: Mobilden başvurabilirsiniz
Ziraat Bankası tarafından çok önemli kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında düşük faizli 10 bin lira verildiği bildirildi.

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda iseteyene düşük faizli kredi verildiği bildirildi. Yapılan açıklamada "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun." ifadeleri kullanıldı.

KREDİNİN AYRINTILARI 

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahip olduğu belirtilerek 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunduğu ifade edildi.

Tüm bunların yanı sıra Şahsi ve/veya maddi teminat alınmadığı belirtilerek bankanın bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunduğu bildirildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında "*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir." denildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu krediye şubeler, web sitesi, Ziraat Mobil, İnternet şubesi, ATM ve Çağrı Merkezi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

10 bin lira kredi kullanılmak istendiğinde 36 ay vade imkanı sunuluyor. Bu kredi için faiz oranı yüzde 1.79 olurken aylık ödeme 407 TL oluyor. Yıllık maliyet oranının ise yüzde 30.9501 olduğu ifade edildi.