Tiryakilere son dakika duyurusu! Sigaraya zam açıklaması yapıldı: Sigara paket başına zam duyurusu

Tiryakilere son dakika duyurusu! Sigaraya zam açıklaması yapıldı: Sigara paket başına zam duyurusu
Sigara fiyatlarıyla ilgili gündemdeki iddialar devam ederken, Camel ve Winston gibi markaları tercih edenler için zam beklentisi oluştuğu bildirildi.

Son günlerde sosyal medyada sigara fiyatlarına zam iddiaları gündemde önemli bir yer tuttuğu belirtilerek bu konuda JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt önemli bir açıklama yapıldığı ifade edildi. Bu açıklamada iddialar yanıtlandı ve Politt tarafından da bir yazılı açıklama yapıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada sigara fiyatlarına zam beklentisinin veya olağan dışı bir durumun söz konusu olmadığı paylaşıldı.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL 

Politt tarafından yapılan duyuruda JTI Türkiye'nin üretim ve tedarik süreçlerinin normal seyrinde devam ettiği ifade edilerek sigara ürünlerine zam beklentisiyle ilgili firmaların satışlarını durdurduğu veya azalttığı iddialarının doğru olmadığı duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak Ayrıca sigara fiyatı artışı beklentisi veya başka bir nedenle olağan dışı bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Bu spekülasyonların kaynağını anlamakta zorlandıklarını ve bu tür spekülasyonların sağduyulu piyasa paydaşlarının tavrıyla sona ereceğini umut ettiklerini belirtti.

MERAK EDİLEN KONULAR ARASINDA

Bu açıklamaların ardından sigara fiyat listesi zam beklentisi yeniden araştırıldığı belirtilerek özellikle popüler markalar olan Winston, Kent ve Marlboro gibi sigaraların fiyatları da bu süreçte merak edilen konular arasında yer aldığı paylaşıldı.

Sigara fiyatlarına ilişkin güncel bilgilere ulaşmak için dikkatlice takip edilmesi önem taşıyor.