Telefondan hemen başvurunuzu yapın! 10 dakika içinde 30 bin TL alabilirsiniz: Bugün duyuruldu

Telefondan hemen başvurunuzu yapın! 10 dakika içinde 30 bin TL alabilirsiniz: Bugün duyuruldu
Kamu bankalarının başında gelen Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara mobil başvuru ile para verileceği ifade edildi.

Ziraat Bankası tarafından dijital kredi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya ile kredi çekilmek istenen tutar için mobilden başvuru yapılabileceği aktarıldı. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda "Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin." denildi.

ACİL NAKİT PARA

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabileceği beliritlen kampanya duyurusunda 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunduğu vurgulandı.ç

Ziraat Bankasından yapılan duyurunun devamında olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılacağı bildirilerek bankanın kredi kullanan müşterilere Hayat Sigortası ürünü sunulduğu bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Kampanyanın başvurularının ise Ziraat Mobil veya internet şubesi üzerinden yapılabileceği ifade edildi. 

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın ayrıntıları hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.