TEB 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor!

TEB 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor!
Nakit ihtiyacına çözüm arayanlar için kaçırılmayacak kampanya TEB’den geldi. TEB, anında hızlı kredi kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vade seçeneği ek olarak uygun faiz oranı sunucağını duyurdu.

“Nakit sıkıntısı mı çekiyorum?” diyorsanız TEB’in ihtiyaç kredisi kampanyasına göz atmanızda fayda var. Peki ihtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranı nedir? Kredi kullanmak için şartlar neler? 36 vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili tüm bilgiler işte sizlerle birlikte...

TEB, ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

TEB, nakde sıkışan kişilere müşterisi olsun ya da olmasın ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz oranına ek olarak 3 ay erteleme imkanı sunularak müşteri memnuniyeti ön planda tutmaya devam ediyor.

İhtiyaç kredisi ile ilgili detaylar neler?

TEB’in ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sunmuş olduğu vade seçeneği şu şekilde;

50 bin TL’ye kadar talep edilecek olan ihtiyaç kredilesi için 36 ay,

50 bin TL üzeri ve 100 bin TL altında olan ihtiyaç kredisi için 24 ay,

100 bin TL üstü talep edilen ihtiyaç kredisi için ise 12 ay vade seçeneği sunacağını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Fakat cep telefonu, tablet ya da bilgisayar alımları için vade sayısı değişkenlik gösterebilir.

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 3 ay erteleyebilme imkanı sunarak müşteri memnuniyeti ön planda tutmaya devam ediyor.

İhtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranı ise müşterinin Findeks notuna göre değişiklik gösterebileceği bilgisi verildi.

TEB müşterileri, CEPTETEB İnternet Şubesi üzerinden ya da mobil uygulama aracığıyla başvuru işlemleri yapabileceği gibi, teb.com.tr üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Kredi başvurusu onaylanan TEB müşterilerinin talep etmiş olduğu kredi anında hesaplarına aktarılacaktır.

TEB müşterisi olmayan kişilerde, teb.com.tr üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Yapılan başvuru değerlendirildikten sonra başvurusu onaylan kişiler, TEB Şubesi aracılığıyla  gerekli evrakları imzalayıp kredisini kullanabilir. Talep edilen kredi için faiz oranı ve vade sayısı müşterinin kredi notuna göre değişikenlik gösterebilir.