Taşıt kredisi ihtiyacı olanlar bu haber size göre! Vakıfbank'tan krediyi al 3 ay ertelemeli öde

Taşıt kredisi ihtiyacı olanlar bu haber size göre! Vakıfbank'tan krediyi al 3 ay ertelemeli öde
Araba sahibi olmak isteyenler için sunulan taşıt kredisi kapsamında Vakıfbank’tan bir kampanya geldi. En uygun taşıt kredisi faiz oranı ile müşterilerine yeni destek kredisini açıkladı. Peki, bu destek kredisinin şartları ve detayları nelerdir?

Son dönemlerde artan araç fiyatları vatandaşın araç sahibi olmasını zorlaştırırken, 2022 pandemiyle birlikte başlayan bu yükseliş 2023 yılında da devam ediyor. Vatandaşlar için bankalardan da çeşitli kampanya haberleri gelirken, Vakıfbank, araç kredisi kampanyasını açıkladı. İşte detaylar…


Vakıfbank sıfır araç kredisi kampanyası

Artan araç fiyatlarıyla birlikte vatandaşın araç sahibi olma hayali de gün geçtikçe ertelenmeye devam ediyor. Bu konuda bankalardan destek kredileri haberleri de gelmeye başladı. Araç sahibi olmak isteyen kişilere Vakıfbank’tan bir kredi kampanyası geldi. Bu kampanya kapsamında araç sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank, taşıt kredisi paketinde faiz indirimi yaparken, limiti de artırdı. 

48 aya kadar vade

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan kampanya duyurusuna göre, sıfır araç almak isteyen vatandaşlara 48 aya kadar vadeli ve 2 milyon TL limitli araç kredisi çekme imkanı sağlandı. Sıfır araç kredisi paketinde taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,59 olarak açıklanırken, bu oranla birlikte Vakıfbank, en uygun araç kredisi veren banka oldu. 

Vatandaşlar için duyurulan bu kampanyadan yararlanmak isteyenler için 3 ay ertelemeli taşıt kredisi çekme imkânı sağlanırken, 48 ay vadeli 100 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık tutar da 3 bin 251,90 TL olarak gerçekleşecektir. Vakıfbank araç kredisi dosya masrafı da 500 TL, araç kredisi rehin ücreti de 33,80 TL olarak gerçekleşecektir. 


Vakıfbank taşıt kredisi başvurusu

Vakıfbank’ın düzenlediği bu taşıt kredisi kampanyası kapsamında bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvurular tüm Vakıfbank şubelerinden kabul edilecektir. Vakıfbank şubelerinden taşıt kredisi başvurusunun yanı sıra isteyen vatandaşlar da Vakıfbank mobil şube, internet sitesinden ya da cep şube uygulaması üzerinden de ön başvuru yapabilecekler.