T.C. Kimlik Numarası sonu 0,2,4,6,8 olanlara müjde! 3.000 TL para veriliyor: Hesabınızdan alabilirsiniz

T.C. Kimlik Numarası sonu 0,2,4,6,8 olanlara müjde! 3.000 TL para veriliyor: Hesabınızdan alabilirsiniz
Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. TC kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten emeklilere 3 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu.

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi! TC kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten emeklilere 3 bin TL ödeme yapılacak. Bu ödemeler için ATM'ye gidenler bugün anında paralarını çekebilecekler.

Zam ve İkramiyelerle Emeklilerin Yüzü Güldü!

Yeni yılın başlamasıyla birlikte emekli vatandaşlara yüzde 50 oranında zam yapıldı ve ikramiyeler 2 bin TL’den 3 bin TL’ye yükseltildi. Emeklilere bayram ikramiyesi olarak verilecek olan 3 bin TL ödemeleri 5 Nisan tarihine kadar emeklilerin hesaplarına otomatik olarak yatırılacak.

İkramiyeler Hesaplara Yatırılıyor: Bayrama Özel Destek!

Emekliler, Kurban Bayramı öncesinde de 3 bin TL ikramiye ödemesi alacaklar. Bu yıl küçükbaş kurbanlık fiyatlarının 12-13 bin TL civarında olduğu göz önüne alındığında, bir emekli ancak 3 kişiyle birleşirse küçükbaş kurbanlık alabilecek durumda olacak.

Ekonomik Destekle Rahat Bir Bayram Dönemi!

Bu ödemelerle emekli vatandaşlara ekonomik olarak destek sağlanırken, bayram öncesinde de maddi anlamda rahatlama sağlanmış olacak.