Sonunda dev indirim yapıldı! 5 LT ayçiçek yağı, 1 KG şeker, 1 KG çay, 5 KG un toplam 245 TL'ye satılıyor: Bitmeden hemen alın

Sonunda dev indirim yapıldı! 5 LT ayçiçek yağı, 1 KG şeker, 1 KG çay, 5 KG un toplam 245 TL'ye satılıyor: Bitmeden hemen alın
Bilindiği gibi 2023 yılının gelmesi ile maaşlara zam yapılması doğrultusunda birçok ürüne de zam yapıldı. Bundan kaynaklı olarak vatandaşlar indirim haberi bekliyordu. Sonunda herkesin beklediği indirim yapıldı.

2023 yılının gelmesi ile beraber asgari ücrete, emekli maaşına, memur maaşına zam yapıldı. Buna ek olarak emeklilere verilen bayram ikramiye tutarlarına da zam yapılması bekleniyor. Bunun yanı sıra bu zamdan ürünler de nasibini aldı. Birçok gıda ürünü fiyatlarına zam yapıldı. 

Özellikle mutfak alışverişlerinde sıklıkla tercih edilen ayçiçek yağı, şeker, un ve çay fiyatlarına yapılan zamlardan kaynaklı olarak vatandaşlar marketlerde yerel marketlerde veya online marketlerde indirim yapılmasını bekliyordu. 

PAZAR ARAŞTIRMASI YAPTIK

Vatandaşlar her gün indirim kampanyalarını araştırırken bu ürünlere de indirim yapılmasını beklemeye başladı. Bugün akşam saatlerinde kamugundemi.com olarak yaptığımız pazar araştırmasında ise bu ürünlerin farklı online marketlerde indirime uğradığını görüp derledik. 

Vatandaşlar tek bir marketten değil de ayrı ayrı marketlerden bu ihtiyaçlarını aldıklarında 245 TL ödeyecekler. Bir ayçiçek yağı fiyatının 250 TL seviyesine çıktığı bu dönemde 245 TL'ye yağ, şeker, çay ve un almak mümkün. 

HEPSİ TOPLAM 245 TL 

Farklı online marketlerde 5 litre ayçiçek yağı 135 TL, 1 KG çay 48 TL, 1 KG şeker 25 TL ve 5 KG un 37 TL'den satışa çıktı. Bu ürünler ayrı ayrı alındığında ise toplam 245 TL olacak. İşte ürünlerin resimleri ver fiyatları: