Sonunda beklenen haber! 16 milyon SSK ve Bağ Kur emeklisi dikkat: Maaşa ek 18.000 TL verilecek

Sonunda beklenen haber! 16 milyon SSK ve Bağ Kur emeklisi dikkat: Maaşa ek 18.000 TL verilecek
Emekliler için müjdeli bir haber geldi! ING Bank tarafından yapılan duyuru ile emekli maaşı alanlara özel bir nakit promosyon kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı alan herkese 18 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak.

ING Bank'ın düzenlediği kampanyaya katılmak için emekli maaşını ING Bank'tan almaya başlamak yeterli olacak. Kampanyaya katılan her emekli, aldığı maaş tutarına göre değişen miktarlarda nakit promosyon kazanacak. Örneğin, 20 bin TL ve üzeri maaş alanlara 15 bin TL nakit promosyon verilecek.

Promosyon Başvuru Süreci ve Koşulları

Kampanyaya katılmak için 18 Mart - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Otomatik Fatura Talimatına Özel Nakit Promosyon

ING Bank'ın kampanyası kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı Destek Hesap ürünü bulunan müşterilere özel bir fırsat sunuluyor. Müşteriler, vadesiz hesaplarından 3 adet ve üzerinde verecekleri her Otomatik Fatura Talimatı'na 600 TL ek nakit promosyon kazanabilirler.

Promosyon Ödeme ve Süreçleri

Nakit promosyon ödemeleri, 3 yıl boyunca her yılın ilk 10 iş gününde yapılacaktır. Promosyon ödemeleri 3 yıllık taahhüt süresi boyunca düzenli olarak yapılacak olup, gelir/aylık artışı durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır. Taahhüdün ihlali durumunda ise ödenen promosyon bedeli geri alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi ise ING Bank internet sitesi ve şubeler üzerinden alınabilecek.