Son dakika 1 yıl boyunca ücretsiz olacağı açıklandı: Mutlaka başvurunuzu yapın: İsteyen yararlanabilir

Son dakika 1 yıl boyunca ücretsiz olacağı açıklandı: Mutlaka başvurunuzu yapın: İsteyen yararlanabilir
İş Bankası, hesap açmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Banka, yeni müşterilerine özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, müşteriler 1 yıl boyunca ücretsiz işlem yapabilecekler.

İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerden 1 yıl boyunca EFT/Havale ücreti almayacak. Bu fırsattan yararlanmak için İşCep uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğinden faydalanarak İş Bankası müşterisi olmak yeterli olacak. Ayrıca, bu kampanya ile birlikte pek çok ayrıcalıktan da faydalanabileceksiniz.

İş Bankası'nın Kampanya Açıklaması Şu Şekilde:

Bu özel fırsattan, İşCep uygulamasından İş Bankası müşterisi olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecekler. İstisna, 1 yıl boyunca geçerli olacak ve tek seferde en fazla 211.100TL işlemleri kapsayacak.

Ancak unutulmaması gereken noktalar da var

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dışında kalacak.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışında olacak.

Mesai dışı ve geç saatlerde yapılan EFT/FAST işlemleri, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C şubelerinin dahil olduğu işlemler de istisna kapsamına girmeyecek.

İstisna tanımlamaları, İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olduktan sonra 7 iş günü içinde yapılacak. Bu kampanya, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olacak.