Ramazan Ayında Yüzlerce Üründe Fiyat Sabitleme ve İndirim Kampanyası

Ramazan Ayında Yüzlerce Üründe Fiyat Sabitleme ve İndirim Kampanyası
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayında bütçeleri rahatlatmak amacıyla yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı.

TPF çatısı altında 14 perakende derneğinin yer aldığı Türkiye genelinde 7 bin 700 yerel zincir market mağazasında, ramazan süresince yüzlerce üründe fiyatlar sabitlendi.

Perakendecilerden Tüketicilere Destek Mesajı

Düzgün, tüketicilerin bütçelerine katkı sağlamak ve ekonomik istikrara destek olmak amacıyla yürütülen kampanyayı duyururken, perakendecilerin tüketicilere destek mesajı verdi.

Fiyat İstikrarı ve Halkın Rahat Bir Ramazan Geçirmesi Öncelik

Başkan Düzgün, yapılan açıklamada, "Marketlerimizdeki fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın rahat bir ramazan geçirmesini temin etmek bizim önceliğimiz." ifadelerini kullandı.

Sektör Temsilcileri ile Hazırlık Görüşmeleri

Düzgün, ramazan ayı hazırlıkları için sektör temsilcileri ile yapılan görüş alışverişine değinerek, sektördeki birlikteliğin önemine vurgu yaptı.

Haftalık Kampanyalarla Yüzde 25 Daha Erişilebilir Fiyatlar

Perakendeciler, bayram sonuna kadar her hafta düzenlenecek kampanyalarla yüzlerce ürünü yüzde 25 daha erişilebilir fiyata satın alabileceklerini belirtirken, kampanyanın gıda dışı ürünleri de kapsayacağını ifade etti.

Üretici ve Tedarikçilere Kampanyaya Destek Çağrısı

Başkan Düzgün, kampanyaya destek çağrısında bulunarak, tüm üretici ve tedarikçilere katılımı teşvik etti.