Otomobili olanlara son dakika duyurusu! Benzin motorin ve LPG'ye 200 TL indirim müjdesi

Otomobili olanlara son dakika duyurusu! Benzin motorin ve LPG'ye 200 TL indirim müjdesi
Sürücülerin cebini yakmakta olan akaryakıt fiyatlarına karşı İş Bankası, dikkat çeken bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile sürücüler, akaryakıt harcamalarına özel avantajlar elde edebilecekler.

İş Bankası tarafından duyurulan yeni kampanya ile sürücüler, Shell istasyonlarından yapacakları alışverişlerde özel fırsatlar yakalayacaklar. Kampanyaya katılan müşteriler, tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirecekleri 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan kazanacaklar. Kazanılan puan ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 200 TL indirim yaptırılacak.

Kampanya Kullanım Detayları

İş Bankası'nın akaryakıt kampanyası kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, sadece Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılabilecek. Kazanılan puanlar, 21 Mayıs 2024 tarihinde müşterilerin kartlarına yüklenecek ve 30 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

200 TL Puanlı İndirim

Kampanyadan yararlanacak müşterilerin dikkat etmeleri gereken bazı önemli bilgilendirmeler bulunuyor. Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecek ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek. Ayrıca, Maximiles'a yüklenen puanların MaxiMil'e dönüştürülemeyeceği ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağı unutulmamalıdır.