O bankanın müşterilerine müjde! Kartınıza 400 TL hediye edilecek: Az önce duyuruldu

O bankanın müşterilerine müjde! Kartınıza 400 TL hediye edilecek: Az önce duyuruldu
Banka tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda kampanyaya katılanlara 400 TL hediye edileceği belirtildi.

İş Bankası, kart sahiplerini sevindirecek bir kampanya ile müşterilerine avantajlar sunmaya devam ediyor. Banka, market alışverişlerinde geçerli olan bu kampanya ile müşterilerine çeşitli kazançlar sağlıyor. Detaylarıyla duyurulan kampanya, Maximum Kart sahiplerini yakından ilgilendiriyor.

Kampanya Şartları ve Kazançlar Neler?

İş Bankası'nın açıklamasına göre, kampanyaya katılmak için müşterilerin Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarını kullanmaları gerekiyor. 1 Kasım-10 Aralık 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra, farklı günlerde yapılacak her 600 TL ve üzeri peşin alışveriş için müşterilere 40 TL değerinde MaxiPuan verilecek. Toplamda kullanılabilecek MaxiPuan miktarı ise 400 TL olarak belirlendi.

MaxiPuan Kullanım Detayları:

Kazanılan MaxiPuan'lar, 15 Aralık 2023 tarihinde en son kullanılan kartlara yüklenecek. Bu MaxiPuan'lar, kullanıldıkları kartın Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda yüklenecek. Ayrıca, Maximiles özellikli kredi kartı kullanılmışsa, MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazında uygulanacak olup, bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilecek.