O bankanın müşterilerine 6 bin lira nakit para iadesi yapılacak! Mutlaka yapın

O bankanın müşterilerine 6 bin lira nakit para iadesi yapılacak! Mutlaka yapın
ING Bank, müşterilerine müjdeli bir haber verdi ve 6.000 TL'ye kadar nakit iade fırsatı sunan bir kampanya başlattığını duyurdu.

Kampanya kapsamında, ING Mobil üzerinden ING'li olanlar, Turuncu Ekstra programına katılarak bu avantajdan faydalanabilecekler.

Kampanya, ING Mobil üzerinden ilk kez ING'li olan müşterilere yönelik olarak nisan ayında başlayacak. Turuncu Ekstra programına kayıtlı olan ING'liler, bu kampanyadan yararlanabilecekler. Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan harcamaların %20'si, aylık en fazla 2.000 TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade olarak geri alınabilecek.

Kampanya Koşulları

Bir ING'li, kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2.000 TL, üç ayda toplamda en fazla 6.000 TL nakit iade alabilecek. İlk harcama dönemi ise müşterinin ING'li olduğu tarihten itibaren bir sonraki takvim ayında başlayacak. Kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan fiziksel ve online POS harcamaları dahil olacak ancak fatura, vergi ve kurum ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Nakit İade Süreci

Harcamalar farklı günlerde ve parçalı olarak yapılabilir, tek seferde ve aynı gün yapılması koşulu aranmayacak. Ancak, kampanya şartları sağlanamazsa nakit iade kazanılamayacak. Kampanyadan yalnızca hedef kitlede yer alan ve kampanya iletişimi yapılan ING'liler faydalanabilecekler. Nakit iade yüklemeleri, bir sonraki ayın ikinci haftası açık olan vadesiz hesaba yapılacak.

ING Bank, bu kampanya ile müşterilerine ek avantajlar sunarak onların finansal beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Kampanya detayları ve katılım koşullarıyla ilgili daha fazla bilgiye ING Bank'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.