O bankanın kartına sahip olanlara müjde! Anında 250 lira alacaksınız: 6 gün sonra bitecek

O bankanın kartına sahip olanlara müjde! Anında 250 lira alacaksınız: 6 gün sonra bitecek
Banka tarafından çok önemli bir kampanya bşltıldı ve 24 Mart'a kadar devam edeceği ifad edildi. Söz konusu kampanyaya katılanlara 250 lira verileceği bildirildi.

Vakıfbank kart kullananlara duyuru yapıldı. Bu duyuruda VakıfBank Worldcard ile 1-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye edileceği ifade edildi. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerektiği bildirildi.

250 TL HEDİYE EDİLECEK

Kampanya müşteri bazında geçerli olduğu belirtilerek ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olduğu bir müşteririnin kampanyadan en fazla 250 TL Worldpuan kazanabileceği ifgade edildi.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı belirtilen duyurunun devamında Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz ifade edildi.

KAMPANYANIN TÜM AYRINTILARI 

Kampanya ayrıntıları ise şöyle aktarıldı:

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya katılımınızı 1-24 Mart 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Ürün iadesi durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 28 Mart 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 27 Nisan 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 28 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.