O bankadan 20 bin TL ödeme! Başvuranlara nakit ödeme yapılıyor!

O bankadan 20 bin TL ödeme! Başvuranlara nakit ödeme yapılıyor!
O banka tarafından yeni bir ödeme yöntemi geldi. T.C. kimlik numarası ile başvuru yapanlara nakit ödeme yapılacak. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

T.C. kimlik numaranız ile başvuru yaptığınız an o bankadan sizlere nakit ödeme yapılacak. Başvuru için gerekli şartları yerine getiren vatandaşlar bu krediden faydalanma hakkına sahip olacak.  Peki bu banka hangisi? Ödeme yapılması için gerekli olan şartlar neler? 

Hangi bankadan ödeme yapılacak? 

Bankalar tarafından arka arkaya vatandaşın hayatını kolaylaştıracak kampanya detayları paylaşılıyor. Birçok banka ise vatandaşa ödeme kolaylığı sağlıyor. Yeni bir haber ise QNB Finansbank Bankasından geldi. QNB Finansbank Bankası tarafından vatandaşa yeni ihtiyaç kredi kampanyasını nakit kullanacak bir şekilde yeni bir kampanyaya daha imza attı. T.C. kimlik numarası ile başvuru yazıldığı takdirde hızlı bir şekilde bankanın kampanyasından faydalanma hakkına sahip olacaksınız.

QNB Finansbank Bankasından başvuru yapacak olan vatandaşlara nakit kredi ödemesinde uygun faiz imkanı sunacağını açıkladı. Ödemeleri de hızlı bir şekilde bankadan almak isteyen vatandaşlar gerekli koşulları yerine getirdikleri andan itibaren banka tarafından ödemelerini hızlı bir şekilde almaya hak kazanacaklar. Krediden faydalanmak isteyen vatandaşların QNB Finansbank müşterisi olması gerekmektedir. 

QNB Finansbank Bankasından yeni kampanya

QNB Finansbank bankasından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada destek olacak kredi başvurusu detayları yayınlandı. Hesabınız üzerinden kredi almayı düşünüyorsunuz ve başvurunuzu da QNB Finansbank Bankası üzerinden yapmak istiyorsanız size en yakın şubeye giderek kolay bir şekilde işleminizi yapabilirsiniz. QNB Finansbank bankasına gitmeden de SMS servislerini kullanarak T.C. kimlik numaranızı yazarak 20.000 TL ve 36 ay vadeli olan krediden ödemelerinizi alabilirsiniz. 20.000 TL ve 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerini 90 gün erteleme yaparak bu krediden faydalanabilirsiniz.

İnternet bankacılığı kullanmakta olan vatandaşlara bu ödeme daha çabuk verilmektedir. SMS ile Finansbank’ın bu kampanyasından faydalanmak isteyenler T.C. kimlik numaralarını 5030’a mesaj göndererek krediye başvurabilirsiniz. Kredi notu 1500 ve üstü olan vatandaşlar kısa bir süre de onay alacaktır. Onaylanmış olan kredi tutarınızı en yakın  QNB Finansbank şubesine giderek tahsil edebilirsiniz.