O bankadan 1000 TL hediye! Kartlara yüklenecek!

O bankadan 1000 TL hediye! Kartlara yüklenecek!
O bankadan yeni bir duyuru geldi. Vatandaş bu bankadan kartı varsa eğer hediye para alabilecek. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Bankalar tarafından arka arkaya yeni duyurular gelmeye devam ederken o bankadan öyle bir kampanya geldi ki duyunca hemen başvuru yapacaksınız. Gerekli olan koşullar neler?  Peki o banka hangisi? Ne kadar hediye para verilecek? 

Hangi bankadan hediye para gelecek? 

Artan sürekli zamlardan sonra bankalar tarafından birçok kampanya duyurusu arka arkaya gelmeye başladı. Kampanyaları ile de bilinen Garanti BBVA Bankasından müşterilerine önemli bir duyuru daha geldi. Garanti Bankası 1000 TL hediye para vereceğine dair açıklama yaptı. Başlatılmış olan kampanya detayları da tek tek açıklandı. Kampanyanın 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirten Garanti BBVA Bankası kartlara da 1000 TL hediye para yüklemesi yapacak. Yeni kampanya ise Garanti BBVA müşterileri yakınlarını bankaya getirdikleri her kişi için 1000 TL bonus para verilecek. 1 Mart 2023 tarihinde başlayacak olan bu kampanya da 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

Garanti BBVA bankasının kampanya koşulları

Garanti BBVA bankasından yeni bir kampanya duyurusu geldi. Bankaya getirecek olduğunuz her kişi için 1000 TL bonus para hediyesi alacak. Davet ettiğiniz her müşterinin  Bonus kredi kartı veya da ParaCard kartlarından herhangi biri yoksa bu kampanyadan faydalanmak için bu kartlardan temin edilmesi gerekmektedir. Kartlara başvuru yaptığınız zaman başvurunuz onaylandığı zaman kampanyadan faydalanma hakkına sahip olabilecekler.  Yakınlarını Garanti BBVA’ya davet eden vatandaşların davetlerinde herhangi bir sınır yoktur. Fakat sadece 4 yeni Garanti BBVA’lı müşterilerden ödül alabilecekler. Birden fazla girişi yapılan müşteri üzerinde ise herhangi bir ödül kazanımı olmayacaktır.

Toplam ödül miktarı 1000 TL bonus para ödemesi yapılacaktır. Sizlerde bu kampanyadan faydalanmak için yakınlarını Garanti BBVA bankalarına davet etmeyi unutmayın. Sınırsız davet hakkınızdan yalnızca 4 üye için ödeme alacaksınız. Kampanya Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli olmamaktadır. Diğer promosyon kodu içeren kampanyalar bu koşulda kabul edilmemektedir. Hadi sizlerde bu fırsattan faydalanmak için acele edin.