O bankadan 1000 TL hediye! Kampanyadan yararlanmak için son 3 gün!

O bankadan 1000 TL hediye! Kampanyadan yararlanmak için son 3 gün!
Garanti Bankası yine sevindirici bir kampanya ile geldi. Müşterilerini ilgilendiren bu dev kampanyadan 1000 TL kazanma fırsatı doğacak. Siz de bu fırsattan yararlanmak istemez misiniz?

Garanti Bankası rakiplerine oranla en sık kampanya yapan bankalar arasında yer alıyor. Müşteri ve müşteri adayları için birçok fırsatı aynı anda sunarak onları ayrıcalıklı hissettirmeyi seviyor. Bu kez yapılan kampanyada 1000 TL kazanma şansı olacak. Siz de eğer bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. İşte haberimizde Garanti Bankası'nın yaptığı bu dev kampanya hakkında her şey sizlerle...

Garanti Bankası 1000 TL kazanma şansı detayları

Garanti Bankası tarafından yapılan 1000 TL'lik kredi fırsatından faydalanmak isteyen kişilerin bazı temel şartları taşımasının ardından bazı şartları da yerine getirmesi gerekmektedir. Kampanya 1 ile 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bunun için tarih geçmeden elinizi çabuk tutmanız gerekecek. Aynı zamanda Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanmış olan kişilerin ilgili kartlarıyla 20 Nisan’a kadar yapacak oldukları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacağı da Garanti Bankası'nın resmî sitesinde yayınlanarak müşterilerine duyuruldu. Bu fırsat kaçmaz siz de eğer bu 1000 TL'den faydalanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekecek.

Merak edilen kampanya şartları

  • Kazanılan bonuslar sizin isteğinize göre kazanım sağlanan kartınıza yüklenecektir.
  • Bonuslar eğer kullanılmayacaksa 28 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya kişiye özeldir bundan dolayı herkes bir kez faydalanabilir. Bunun yanında bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımlarının dışında tutulacaktır.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamaların da dahil olacağı söylendi.
  • Kampanya kapsamında bulunan internet sitelerinin cüzdanlarından yapılmış olan harcamaların dahil olmadığı da banka tarafından açıklığa kavuşturuldu.
  • Garanti Bankası kampanyada değişiklik yapma hakkını bünyesinde saklı tuttuğundan dolayı bu tarz değişikliklerin de yapılabildiğini bilmeniz gerekmektedir.