O banka müşterilerine müjde: Geri ödeme yapacağını açıkladı! Haziran ayı içinde ödenecek

O banka müşterilerine müjde: Geri ödeme yapacağını açıkladı! Haziran ayı içinde ödenecek
Bankalar son dönemlerde müşterilerinin beğenisini kazanacak şekilde peş peşe kampanyalar yapıyor. Gelen son habere göre Akbank tarafından müşterilerine geri ödeme yapılacağı açıklandı. İşte detaylar..

Akbank, yaptığı açıklamasında 1,500 TL’ye kadar geri ödeme yapacağını açıkladı. 1 Haziran tarihinde başlayan ve ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyaya ilişkin Akbank önemli bir açıklama yaptı. Haziran ayının ilk gününde başlayan kampanyadan nasıl yararlanılabileceği açıklandı.

AKBANK İADE KAMPANYASI

29 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak isteyenler için detaylar açıklandı. Akbank Mobil uygulamasını indirerek, “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak sadece tek seferlik uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayan yeni Akbank müşterileri bu uygulamadan yararlanabilecek. Akbanklılara toplam da 1.500 TL iade işlemi uygulanacak.

Belirtilen tarihler arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için aylık 300 TL, 5 ay boyunca ise 1.500 TL’ye kadar iade yapılacağı açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan 1– 29 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşterilerimiz ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar yararlanabilir.

Kampanya 1– 29 Haziran 2023 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşterilerimiz sonraki aylar için otomatik fatura ödeme talimatına iade kampanyası kapsamında olmayacaklardır.

Bankamızdan otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300TL, 5 ay boyunca 1.500TL’ye kadar iade fırsatından yararlanabileceklerdir.

Verilen otomatik fatura ödeme talimatı sonrası faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda takip eden ayın ilk günü 300TL’ye kadar iade yapılacaktır. Fatura tutarının 300TL altında kalması durumunda ödenen fatura tutarı kadar, üzerinde kalması durumunda ise aylık maksimum 300TL iade gerçekleşecektir.

Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde aylık maksimum 300TL, toplamda maksimum 1.500TL iade alabilecektir.

Kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz için otomatik fatura ödemelerine ait ilk kontroller 1 Haziran’da gerçekleşecektir.

Son 3 ay içerisinde iptal edilmiş olup, kampanya dönemi içinde yeniden verilen otomatik fatura ödeme talimatları geçerli değildir. Bu talimatlar kapsamında geri iade yapılamayacak, bu müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.

Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini 29 Haziran – 30 Temmuz 2023 tamamlayacak olan müşterilerimiz, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra kampanyadan yararlanabilecektir. Bu müşterilerimizin son otomatik fatura ödeme veriş tarihi 30 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

1- 29 Haziran arasında mobilden Akbanklı olup otomatik fatura ödeme talimatı vererek kampanya koşullarını sağlayan Akbanklılara,

  • Haziran Ayı içinde ödenen otomatik ödeme talimatları için 1 Temmuz’da
  • Temmuz Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Ağustos’ta
  • Ağustos Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Eylül’de
  • Eylül Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Ekim’de
  • Ekim Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Kasım’da iade yapılacaktır.

İadeler müşterilerimizin açık vadesiz TL hesaplarına yapılacaktır.