Milyonlarca emekliye büyük müjde verildi! 18.000 TL'ye yükseltildi

Milyonlarca emekliye büyük müjde verildi! 18.000 TL'ye yükseltildi
Emekli maaşı alan vatandaşlara müjdeli haber ING Bank'tan geldi. Banka, emeklilere yönelik düzenlediği yeni kampanya ile 18 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

30 Haziran 2024 tarihine kadar emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, bu avantajlı kampanyadan yararlanabilecekler.

Promosyon Miktarları: Emekli Maaşına Göre Değişiklik Gösteriyor

ING Bank, emeklilere yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, maaş miktarına bağlı olarak değişen promosyon ödemeleri yapacak. Emekli maaşı 20 bin TL ve üzerinde olanlara 15 bin TL nakit promosyon, ek olarak otomatik fatura talimatı verenlere ise 3 bin TL daha ödeme yapılacak. Böylece toplamda 18 bin TL’ye ulaşan bir promosyon sağlanmış olacak.

Farklı Maaş Aralıklarına Göre Promosyon Tutarları

Kampanya detaylarına göre, emeklilere verilecek promosyon tutarları maaşlarına göre farklılık gösteriyor. Aylık maaşı 10 bin TL’ye kadar olanlar 6.250 TL, 10 bin TL ile 15 bin TL arasında olanlar 10 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL arasında olanlar 12.500 TL ve 20 bin TL üzeri maaş alanlar ise 15 bin TL nakit promosyon ödemesi alacaklar.

Kampanyadan Yararlanma Şartları ve Koşullar

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, maaşlarını üç yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü vermeleri gerekiyor. Promosyon ödemesi almak için ek bir ürün koşulu bulunmuyor. Taahhütnameyi imzalayan emekliler, belirlenen maaş aralıklarına göre promosyonlarını alabilecekler.

Kampanya Geçerlilik Süresi ve Başvuru Yöntemleri

Kampanya, 1 Haziran 2024 ile 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihler arasında promosyon başvurusu yapan müşteriler, kampanyadan faydalanabilecekler. Başvurular, ING’nin Cebimdeki Danışman hizmeti, ING Telefon Bankacılığı veya ING şubeleri aracılığı ile yapılabilir.

Otomatik Fatura Talimatına Ek Promosyon

Kampanya kapsamında, vadesiz hesaplarına bağlı Destek Hesap ürünü olan müşteriler, verdikleri her otomatik fatura talimatı için 600 TL ek nakit promosyon alacaklar. Bu promosyon, en fazla 3 bin TL ile sınırlı olacak. Beş adet fatura talimatı verenler, toplamda 3 bin TL ek ödeme alacaklar.

Promosyon Ödemeleri ve Taahhüt Süresi

Promosyon ödemeleri, üç yıllık taahhüt süresi için peşin olarak yapılacak. Taahhüt süresi, promosyon ödemesinin hesaba geçtiği tarihten itibaren başlayacak. Üç yıllık süre zarfında emekli maaşında artış olsa bile ilave promosyon ödemesi yapılmayacak. Taahhüt süresi içerisinde taahhüde aykırı bir durum olması halinde, ödenen promosyon bedeli, kalan süre dikkate alınarak geri alınacak.

Tek Promosyon Ödemesi ve Diğer Kampanyalar

ING Bank'tan birden fazla emekli maaşı alanlar, maaşlarının toplam tutarı üzerinden tek bir promosyon ödemesi alacaklar. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamayacak.