Milyonlarca emeklinin beklediği tarih belli oldu! Heyecanla bekleniyordu: Büyük gün 17 Nisan

Milyonlarca emeklinin beklediği tarih belli oldu! Heyecanla bekleniyordu: Büyük gün 17 Nisan
Emeklilere çok önemli bir haber verildi. Bu haber kapsamında emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeceneği belli oldu.

Emeklilerin merak ettiği açıklama yapıldı ve emekli bayram ikamiyesi belli oldu. Bayram ikramiyeleri hakkında çok önemli karar alındı ve bayram ikramiyelerine zam yapıldı. Bu noktda bayram ikramiyeleri 2 bin lira oldu ve Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere 2 bin lira verilecek.

2 BİN LİRA ÖDENECEK

Emekliye verilecek olan bayram ikramiyesiyle ilgili detaylar belli olduğu belirtilerek emekliye Ramazan Bayramı’nda 2 bin TL, Kurban Bayramı’nda 2 bin TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağı ifade edildi. Peki ödemeler hangi tarihte yatırılacak?

Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 2 bin TL verileceği belirtilerek AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye Ramazan Bayramı’nda 2 bin TL, Kurban Bayramı’nda 2 bin TL verileceğini duyurdu.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesiyle ilgili yaptığı açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. Bayram ikramiyeleriyle ilgili tasarrufu ifade ettik. Cumhurbaşkanımız kanun teklifine bayram ikramiyelerinin 2’şer bin lira olması müjdesini kamuoyu ile paylaşın diyerek ifade ettiler. Yani ramazan bayramı ile 2 bin lira, kurban bayramı için 2 bin lira ikramiye verilecek"

İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ 

Emekli bayram ikramiyeleri geçtiğimiz yıllarda bayramdan bir hafta önce hesaplara geçirilmişti, bu yıl en geç bayrama 1 hafta kala ödemelerin yapılması bekleniyor. Buna göre emeklilere bayram ikramiyelerinin 17 Nisan'da yatırılması beklenmektedir.