Milli Emlak'tan duyuru geldi! Tam 36 şehirde satılmaya başlandı: Ucuza arsa alabilirsiniz

Milli Emlak'tan duyuru geldi! Tam 36 şehirde satılmaya başlandı: Ucuza arsa alabilirsiniz
Milli Emlak tarafından 36 şehirde satışa sunulan arsalar, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Satışa çıkarılan arsaların detayları açıklandı ve bu projenin hazine arazilerinin satışına ilişkin önemli bir adım olduğu belirtildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan Milli Emlak Genel Müdürlüğü, satışa çıkarılan arsaların detaylarını açıkladı. Proje kapsamında 36 ilde bulunan arsalar, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor ve satış süreci resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Satış Süreci ve İletişim Bilgileri

Satış süreci, Milli Emlak Müdürlükleri tarafından organize ediliyor ve iletişim bilgileri bu müdürlüklerin resmi platformlarında yer alıyor. Satışlar rekabetçi açık artırma yöntemiyle gerçekleşiyor ve en yüksek teklifi veren kişi ilgili gayrimenkulu satın alıyor.

Ödeme Seçenekleri ve Taksit İmkanları

Satın almak isteyenler için farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Peşin ödeme seçeneğinin yanı sıra, toplamda 24 aya kadar vadeli taksit imkanı da bulunuyor. Bu esnek ödeme koşulları, alıcılar için çeşitli seçenekler sunarak satın alma sürecini kolaylaştırıyor.

Satış Yapılan İller

"Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İçel (Mersin), İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak"