Kuyumcular uyardı: Herkes altın için kuyumculara akın etti: Altın fiyatlarında son dakika

Kuyumcular uyardı: Herkes altın için kuyumculara akın etti: Altın fiyatlarında son dakika
Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Diğer yatırım araçlarına göre altın daha güvenilir olduğu için tercih ediliyor. Son olarak kuyumcuların yaptığı açıklama sonrasında herkes kuyumculara akın etti.

Altın fiyatları seçim öncesi ve sonrasında değişken bir fiyat gördü. Ons altın için 1980 dolar seviyesinin güçlü bir destek noktası olduğu ifade ediliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altının 1365 TL seviyesinde alımların çok fazla olduğunu ifade ediyor. Henüz altın almayan vatandaşlar da bu doğrultuda hareket ediyor.

KURBAN BAYRAMI’NA DİKKAT

Kuyumcular, cumartesi günü gram altının 1.500 TL seviyesinden satıldığını bugün ise rakamların 4.10 TL’ye kadar gerileceğini ifade etti.

ALTIN DÜŞÜYOR

Altın fiyatları geçtiğimiz haftaya kıyasla rekor seviyelere ulaştıktan sonra ciddi düşüşler göstermeye devam ediyor. Özellikle seçimin belli olmasından sonra değer kaybetmeye başlayan altın fiyatlarına ilişkin Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Yusuf Yaşar, seçimden önce piyasalarda tedirginlik olduğunu ve bu sebeple panik satışlarından dolayı fiyatların yükseldiğini ifade ediyo