Kuveyt Türk Katılım'dan destek kar oranı hakkında güncelleme! Bakın ne kadar finansman veriyor!

Kuveyt Türk Katılım'dan destek kar oranı hakkında güncelleme! Bakın ne kadar finansman veriyor!
Kuveyt Türk Katılım'dan destek ve kar oranı hakkında yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Açıklanan yeni güncellemeler ile yeni verilecek olan finansman tutarları da belli oldu. Peki bu banka ne kadar finansman verecek?

Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterilerin her zaman yanında duruş sergilemeye devam ediyor. Bu anlamda kar payı mottosu ile hareket eden banka araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için nakit desteğini duyurdu. Yeni duyurduğu Dijital Araç Finansmanının Türkiye’de bir ilk olduğunu da açıkladı. Detaylar haberimizde sizlerle…

Dijital Araç Finansmanı detayları belli oldu

Kuveyt Türk Katılım sıfır faiz ve düşük kar oranı yaklaşımı ile farklı kategoriler altında finansman kampanyaları düzenledi. Bu konuda araç sahibi olabilmek için bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketicilere seslendi. “Dijital Araç Finansmanı” ismini vermiş olduğu yeni finansman ürününü başvurularını da resmi olarak açtı. Bu anlamda bankadan konuya ilişkin detaylar da gelmeye devam etti. Banka hem yeni müşterilerinin hem de mevcut müşterilerinin araç sahibi olma hayallerine Dijital Araç Finansmanı ürünü ile destek olacağını belirtti.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, ürüne ilişkin kar oranını yüzde 1,76 olarak belirlendiğini de resmi olarak duyurdu. Bu fırsattan faydalanmak isteyen kişilerin ellerini çabuk tutması gerekecek. Eğer siz de başvurmak istiyorsanız Mart ayı boyunca başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital Araç Finansmanı için aylık ödeme tutarları da belirlendi

Kuveyt Katılım Bankası tarafından Türkiye’de bir ilk olarak yayınlanan kampanyada çekilecek olan kredinin ödeme tutarları da belli oldu. Bu anlamda Dijital Araç Finansmanı ürünü ile dikkatleri üzerine çeken Kuveyt Türk Katılım Bankası, yüzde 1,76 kar oranı ve 24 ay vade ile 100 bin TL’lik finansman desteği almak isteyen tüketicilerin aylık olarak 5.480,86 TL tutarındaki taksit ödemelerini yapmaları gerektiğini resmi olarak açıkladı. Hesaplanan bu tutarlar ve ödeme miktarı sizin için de makul ise başvurunuzu vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. Kuveyt Türk her anlamda müşterilerine bu kampanyaları sunmaya devam ediyor. Peki siz bu kampanyayı nasıl buldunuz?