İstanbul'da yaşayanlara Pazar müjdesi! Sadece başvuranlar alacak: 300 TL hediye ediliyor

İstanbul'da yaşayanlara Pazar müjdesi! Sadece başvuranlar alacak: 300 TL hediye ediliyor
İstabulkart sahiplerinin katılım sağlayabileceği kampanyalar ilgiyle takip edilirken 31 Ağustos'a kadar katılanlara 300 TL hediye edileceği bildirildi.

İstabulkart sahiplerinin katılım sağlayabileceği kampanyalar ilgiyle takip edildiği belirtilerek neredeyse her alanda kullanıma açık olan İstanbulkart ile ilgili bir kampanya duyurulduğu ifade edildi. Kampanyaya katılanlar ise 300 TL hediye alacağı bildirildi.

300 TL HEDİYE EDİLECEK

İstanbul’da yaşayanların elinden düşürmediği İstanbulkart ile ilgili bir kampanya duyurulduğu belirtilerek Beltur restoran, burger, kafe ve büfelerinde yapılacak İstanbulkart ödemelerinin %20’si ödeme yapılan İstanbulkart’a iade edileceği ve kampanyanın 31 Ağustos'a kadar devam edeceği ifade edildi.

BELTUR restoran, kafe ve büfelerde İstanbulkart ile yapılan ödemelerin %20’si nakit iade edileceği belirtilen duyurunun devamında Plajlar kampanyaya dahil olmadığı ve bir kullanıcı birden fazla İstanbulkart’ı ile kampanyadan faydalanabilir ancak kampanya boyunca en fazla 300 TL ödüllendirileceği aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

• Ödül TL, ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecektir.

• Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla ya da herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilir.

• Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

• Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

• Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinde profil sayfasından düzenlenebilir.

• Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

• Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

• Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

• Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecektir.