İstanbul'da yaşayanlara müjde! Yüzde 50 indirim duyuruldu

İstanbul'da yaşayanlara müjde! Yüzde 50 indirim duyuruldu
İstanbulkart sahiplerine müjdeli bir haber geldi! Şehrin vazgeçilmezi İstanbulkart ile ilgili başlatılan özel kampanya, kullanıcıların otopark ücretlerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

İstanbulkart kampanyaları her zaman ilgi görmüş ve kullanıcılarına avantajlar sağlamıştır. Bu yeni kampanya ile İstanbullular, hem toplu taşımayı kullanmaya devam edebilecekler hem de araçlarını park ederken avantajlı bir şekilde otopark ücreti ödeyecekler.

İndirimin Geçerli Olduğu Otoparklar

Kampanya kapsamında Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih), Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan), Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören), Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı, Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı, Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal), Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar) gibi seçili İSPARK P+D otoparklarında araçlarını park eden İstanbulkart sahipleri yüzde 50 indirimli ödeme yapabilecekler.

Kampanya Koşulları

Kampanyadan faydalanabilmek için araç plakasının İstanbulkart Mobil uygulamasındaki "Bilgilerim" kısmına eklenmiş olması gerekiyor. Ayrıca, plaka eklerken onaylanan Plaka Ekleme Açık Rızası'nın kampanya süresince onaylı olması gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmek için otopark ödeme tercihinin İstanbulkart olarak seçilmesi ve ödemenin de İstanbulkart ile yapılması gerekiyor. Ulaşım geçişi yapan kullanıcı ile plakanın ekli olduğu kullanıcı aynı kişi olmalıdır. Otopark ödemesinde %50 oranında anında indirim yapılacak ve park edilen saat ile ödeme yapılan saat arasında 24 saatten uzun bir süre geçmemiş olması gerekecek. Kampanya seçili İSPARK P+D otoparklarında geçerli olacak ve kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekecek. Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil uygulamasından ya da bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilecek. Plaka ekleme açık rızası İstanbulkart Mobil uygulamasından izinlerim kısmından düzenlenebilecek.

İstanbulkart sahipleri için başlatılan bu kampanya, şehir içi ulaşımda pratik ve ekonomik bir çözüm sunarken aynı zamanda otopark ücretlerinde de önemli bir tasarruf sağlıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin belirtilen koşulları dikkatlice takip etmeleri ve gereken adımları atarak avantajlı bir şekilde otopark hizmetinden yararlanmaları mümkün olacak.