İstanbul mitinginde Başkan Erdoğan'dan müjde! Emekliye seyyanen 5 bin lira zam: Yüksek sesle dillendiriliyor

İstanbul mitinginde Başkan Erdoğan'dan müjde! Emekliye seyyanen 5 bin lira zam: Yüksek sesle dillendiriliyor
Geri sayım başladı ve 31 Mart seçimleri için heyecan dorukta. Sandığa gitmeye günler kala, İstanbul, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul" mitingine ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yeni müjdeler bekleniyor.

Milyonların dikkat kesildiği bu mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir müjde verebileceği iddiası günlerdir konuşuluyor. Özellikle, bu müjdenin emekli maaşlarına 5 bin TL seyyanen zam olabileceği yüksek sesle dillendiriliyor.

Erdoğan'ın Yoğun Mesaisi

Miting programlarına 10 Şubat'ta Zonguldak'ta başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun mesaisi devam ediyor. Saat 14.00'te başlayacak mitingin adresi Atatürk Havalimanı olacak ve Erdoğan, İstanbullulara seslenecek.

Kolay Ulaşım İmkanı

Vatandaşların miting alanına kolaylıkla ulaşabilmesi için çalışmalar sürüyor. Mitinge katılmak isteyenler, 15 ayrı noktadan miting alanına giriş yapabilecekler.

Emekliye Müjde Mi Geliyor?

Seçimlere az bir süre kala gerçekleştirilecek bu mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir müjde vereceği de uzun zamandır Ankara kulislerinde konuşuluyor. İddialara göre, Erdoğan, emekli maaşlarından şikayet eden milyonlarca emekli için 5 bin TL'lik seyyanen zam açıklayabilir.

Kabaktepe'den Yanıt

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingde müjde verip vermeyeceği sorusuna, "Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti, bugün de olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul mitinginde bütün gündeme dair açıklamaları olabilir" yanıtını verdi.