İş Bankası müşterilerine müjde: Banka son dakika duyurdu! Ücretsiz oldu

İş Bankası müşterilerine müjde: Banka son dakika duyurdu! Ücretsiz oldu
Son dönemlerin en popüler özel bankaları arasında olan İş Bankası önemli bir açıklama yaptı. Banka, yaptığı açıklamasında İş Bankası müşterilerine özel olarak sunulan kampanyanın detaylarını aktardı. İşte İş Bankası müşterilerine özel olarak sunulan kampanyanın detayları..

İş Bankası tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Banka, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında banka müşterilerine özel olarak sunulan kapmayanın avantajlarını duyurdu.

İş Bankası’nın aktardığı son habere göre İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile banka müşterisi olanlara 1 yıl boyunca sunulan ücretsiz EFT/Havale fırsatından yararlanabilecekler.

İŞ BANKASI KAMPANYA DUYURUSU

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.