ING’den faizsiz kredi desteği! Faizsiz kredi almak için şartlar!

ING’den faizsiz kredi desteği! Faizsiz kredi almak için şartlar!
ING bankasından müşterilerin sevindirecek bir kampanya haberi daha geldi. ING Bank faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Faizsiz kredi için aranan şartlar haberimizin devamında sizlerle...

 ING Bank faizsiz kredi kampanyasıyla 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Peki bankanın faizsiz kredisinden kimler yararlanabilir? Kredi başvuru şartları neler?

ING Bank’tan faizsiz kredi kampanyası

 Son zamanlarda banka kampanyaları oldukça artarken Ramazan ayına girilmesi ise ile birlikte bankaların tarafından gelen kampanya haberleri hız kazandı. Her banka bünyesine müşteri çekmek adına birçok kampanya düzenlerken ING Bank faizsiz 50 bin TL’ye kadar kredi vereceğini resmen açıkladı. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bankalardan birisi olan ING Bank sunmuş olduğu yeni kampanyası ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başardı. ING Bank müşterilerinin ihtiyaçları karşılamak için oldukça hesaplı kredi fırsatı sağlarken söz konusu kampanya ile ilgili kredi limiti ve diğer tüm detayları tek tek paylaştı.

 ING Bank faizsiz kredi şartları neler?

 ING Bank tarafından yapılan açıklamalardan edilen bilgilere göre kampanya detayları şu şekilde yer almaktadır. ING Bank tarafından yeni sunulan kampanya kapsamında 5 bin TL'den 50 bin TL’ye arasında değişen limitlerle faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunduğunu resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. ING Bankın söz konusu kredi kampanyası doğrultusunda faizsiz kredinin vadelerin maksimum vade sayısını ise 36 ay olarak belirlediği konusunda bilgi verdi.

ING Bank tarafından 50 bin TL’ye kadar değişen limitli ile faizsiz kredi kampanyası için banka tarafından belirlenen şartlar ise şu şekilde yer almaktadır. Bankanın belirlendiği şartlar arasında en başta yer alan koşul ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak geliyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı şartını taşıyan 18 yaşından büyük olan, Düzenli bir gelire sahip olan, Maaş bordrosu bulunan kişiler söz konusu kampanyadan yararlanabilir. Ayrıca kampanyadan yararlanmak için ING Bank müşterisi olmak gerekiyorken, Bankaların Kara listesinde bulunmamak aranan şartlar arasındadır. ING Bank tarafından sunulan faizsiz 50 bin TL kredi kampanyası ile ilgili diğer tüm detayları ING Bank resmi web sitesi üzerinden ya da banka şubelerinden daha kolay ulaşabilirsiniz.