ING Bank’tan bonuslar gelmeye devam ediyor! Yeni kampanyası ile müşterileri cezbediyor!

ING Bank’tan bonuslar gelmeye devam ediyor! Yeni kampanyası ile müşterileri cezbediyor!
ING Bank Haziran’a ayına özel yeni kampanyasını duyurdu! ING Bank kredi kartı olan kişiler için kaçırılmayacak fırsat olan kampanya ile ilgili gerekli tüm bilgiler ve başvuru şartları haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça söz ettiren ING Bank yeni kampanyası ile müşterilerini yine cezbetmeye devam ediyor. Banka yeni kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 240 TL bonus vereceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. ING Bank’ın 240 TL bonus kampanyası ise 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.

ING Bank Haziran ayında da bonus dağıtmaya devam ediyor

Hemen hemen her vatandaşın en çok dikkatini çeken ve katılım sağlamış olduğu kampanya tabii ki gıda alışverişlerinde geçerli olan, durum böyle olunca da bankalardan gıda alışverişlerinde geçerli kampanyalar art arda gelmeye devam ediyor. En son kampanya ise yapmış olduğu her kampanya ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ING Bank’tan geldi.

ING Bank’ın yapmış olduğu duyuruya göre, banka müşterilerinin 30 Haziran’a kadar bonus üye iş yerlerinde yapacakları market alışveriş işlemleri için toplam da 240 TL bonus fırsatı sunulacağı bilgisi yer alıyor.

Bonus kampanyasına nasıl katılım sağlayabilirim?

ING Bank tarafından yapılan kampanyaya göre, 30 Haziran’a kadar bonus üye iş yerlerinde farklı günlerde ve tek seferde 500 TL ve üzeri her ikinci market harcamalarına 40 TL toplamda ise 240 TL bonus verileceği bilgisi yer verilirken, 240 TL bonus kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

ING Bankın yeni kampanyasından yararlanmak isteyen banka müşterilerin tek yapması gereken şey bankada kayıtlı olan cep telefonu numaraları aracılığıyla “GIDA” yazıp, 22-05’e SMS göndermesi olacaktır.

Bonus kampanyasından yararlanabilmek için market alışverişlerinin farklı günlerde yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamına, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kartları dahil edilmiştir.

Bonus kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla evimizden çıkmadan da öğrenebilirsiniz.