Hurda fiyatları tavan fiyata ulaştı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatları tavan fiyata ulaştı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu?
Hurda fiyatlarına zam geldi. Yeni yılda fiyatlarda beklenen gelişme yaşandı. Güne yüksek fiyatla giriş yaptıktan sonra güncel fiyat listesi merak edilmeye başlandı. Araştırmalar sonucu bugün hurda fiyat listesine ne kadar olduğu öğrenildi. Bugün hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatları tavan fiyata ulaştı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? - Geçtiğimiz hafta zam sinyalini veren hurda ve bakır fiyatlarında beklenen oldu. 5 Ocak 2023 hurda fiyat listesi paylaşıldı. Sektör temsilcilerinin çağrısına kulak veren yöneticiler kısa süre içinde fiyatları güncelledi. Fiyatların değişime uğraması ilerleyen günlerde listenin tekrardan değişeceğini gündeme getirdi.

Bakır ve demir hurda alım satım sektöründe bugün hareketlilik yaşandı. Bu sektörde uğraşan emekçilere müjdeli haber geldi. Hafta boyunca zam beklentisi piyasalarda durgunluk yaşanmasına neden olmuştu. Aktarılan bilgilere göre, asgari ücrete yüzde 56, memur ve emekliye yüzde 30 maaş zam artışı sektörde emekçileri beklentiye koydu. Düşük fiyattan şikayete yanıt geldi. Türkiye'de sayıları bilinmeyen ama her gün sokaklarda gördüğümüz hurda ve bakır sektöründe boy gösteren durmak bilmeyen emekçileri sevindiren zamlı güncel liste açıklandı.

Bugün hurda fiyat listesini gören emekçiler, fiyatların ne kadar olduğunu araştırmaya başlaması sonucu haberimizin içeriğine güncel listeyi ekledik. Dünyada Çin sektörde tekeli elinde barındıran ülke konumunda yer alıyor. Tahminlere göre, 2023 yılında 500 milyar doları aşacağı üretim üssü ülke ham madde ihtiyacını sektörden karşılamak üzere ticarete döktüğü hurdayı bu sefer geri dönüşümde kullanarak tedarik zincirinde meydana gelen aksaklıklardan faydalanmak üzere harekete geçti. Arz talep ilişki her alanda olduğu gibi hurda sektöründe de derinden etkisini hissettiriyor.

HURDA FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Küresel ekonomide hurda alımında ve satımın ilk sırada olan Çin, yıllık bütçe rakamları ithalat-ihracat verilerinde diğer ülkeleri solladı. Avrupa'da işe yaramaz gözüyle bakılan yok fiyatına satılan sektöre rağbet tekrardan gündeme geldi. Avrupa ve ABD ortaklığında yeni ticaret savaşı başta demir olmak üzere hurda sektöründe de aslan payının Çin'de olması rahatsız etti. Artık bir değil iki merkez olacak. Fiyatların yükseleceği tahmin ediliyor.

BUGÜN HURDA FİYATLARI NE KADAR?

Son yıllarda talep görmeye başlayan hurda fiyatları güne zamlı güncel listeyle giriş yaptı. 5 Ocak 2023 Perşembe hurda fiyat listesi;

5 Ocak 2023 Perşembe hurda bakır ve alaşımları fiyat listesi;

Hurda bakır sektöründe kıyasıya rekabet fiyatları mevcut konumundan daha da yükseğe çıkaracaktır.