Herhangi bir fatura ödeyenlere duyuru! Banka kartınıza 300 TL yatacak

Herhangi bir fatura ödeyenlere duyuru! Banka kartınıza 300 TL yatacak
Fatura ödemeleriyle ilgili önemli bir kampanya duyuruldu. Elektrik, su, doğalgaz gibi faturalarını ödeyen herkesi ilgilendiren bu kampanya kapsamında, fatura talimatlarına özel olarak 300 TL'ye kadar para hediye edilecek.

Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile müşterilere 300 TL hediye edilecek. Kampanya detaylarına göre, 19 Mart'tan sonra verilen ilk fatura talimatına 50 TL, ikinci talimata 100 TL ve üçüncü talimata ise 150 TL olmak üzere toplamda 300 TL'ye kadar hediye kazanılabilecek.

Kampanya Koşulları ve Detayları

Kuveyt Türk Bankası'nın duyurusunda kampanya ile ilgili şu detaylar verildi:

Katılım Koşulları: Kampanyadan, Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.

Tarih Aralığı: 19 Mart 2024 ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasında en az bir en fazla üç adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödenmesi gerekmektedir.

Katılım Sınırlı: Kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Değişiklik ve Sonlandırma: Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Bu kampanya ile müşteriler, faturalarını düzenli olarak ödemenin yanı sıra ekstra bir kazanç elde etme fırsatına sahip olacaklar. Katılım için belirlenen tarih aralığında fatura talimatlarını vermeyi unutmamak önemlidir.