Halkbank'tan ucuz konut satışı! 2+1 daireyi 230 bin TL'den satacak.

Halkbank'tan ucuz konut satışı! 2+1 daireyi 230 bin TL'den satacak.
Halkbank Gayrimenkul, zaman zaman sitesini güncelleyerek yeni ilanlarını yayımlıyor. Halkbank Gayrimenkul tarafından Ankara için yayımlanan ilanda satışa çıkan daire fiyatı dikkat çekerken yapılan duyuruda adres bilgilerine de yer verildi.

Halkbank tarafından geliştirilen Halkbank Gayrimenkul, haciz işlemi başlatılmış olan daire, arsa ve tarlaların banka tarafından satışa çıktığı bir sitedir. Bankadan satılık olarak satılan taşınmazların normal piyasa fiyatları üzerinden fiyatlandırılmadığını, spot piyasadaki eşdeğer özellikteki türlerine göre daha uygun fiyatlara satılmaktadır. Bu kapsamda her geçen gün yeni bir ilan yayımlayan Halkbank Gayrimenkul Ankara için daire satışlarını başlattı.

HALKBANK GAYRİMENKUL ANKARA SATILIK DAİRE 

Halkbank Gayrimenkul tarafından Ankara'da satışa çıkan dairenin adresini Beypazarı ilçesi olarak açıkladı. Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesi'nde satışa çıkan 113 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairenin başlangıç satış fiyatı, 230 bin lira olarak duyuruldu. Öte yandan teklif sistemi ile satış yapan Halkbank Gayrimenkul, Ayvaşık Mahallesi Karapınar Mevkiinde yer alıyor. Satışı yapılan daire hakkında diğer detaylar ise şu şekilde; 

  • Başlangıç Bedeli: 230.000 TL
  • Teminat Bedeli: 6.900,00 TL 
  • Minumum Artış: 2.500 TL

13 No'lu taşınmaz zemin kat bina girişine göre, 1. bodrum kat sol ön kısımda konumlu ve kuzey ve batı yönüne cephelidir. Projesine uygun olduğu varsayılan brüt 113 metrekare kullanım alanına sahip daire, 2 oda ve 1 salon olmak üzere banyo, mutfak, antre, lavabo ve balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Yüzde 80 inşaat seviyesinde bulunan daire hakkında detaylar için Halkbank Gayrimenkul sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

HALKBANK’TAN SATILIK GAYRİMENKULLER

Halkbank tarafından satılan gayrimenkuller, gayrimenkul piyasasındaki mesken, iş yeri, tarla ve arsa gibi taşınmazlardan daha uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Halkbank; müşterileri için sağladığı ihtiyaç kredileri, konut kredileri ve taşıt kredileri gibi bankacılık enstrümanları aracılığıyla hizmet sunuyor. Halkbank Gayrimenkul, kurumsal ya da şahsi kredilerinde sorun yaşayan borçlulardan, özellikle ipotekli olarak kullandırılan konut kredilerine karşılık, müşterinin ipotekli gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Banka, herhangi bir aracı internet sitesine ihtiyaç duymadan, kendi oluşturduğu Halkbank Gayrimenkul sayfasında taşınmaz ürünlerini satışa çıkarmaktadır.