Halkbank müşterileri dikkat! 200 TL hediye edilecek

Halkbank müşterileri dikkat! 200 TL hediye edilecek
Halkbank, Anneler Günü için heyecan verici bir kampanya başlattı! Bu özel kampanya kapsamında, herkesi 150 TL'ye varan hediye ParafPara ile şaşırtıyor. Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak isteyenler için bu fırsat kaçırılmayacak bir destek sunuyor.

Halkbank’ın Anneler Günü kampanyasına katılmak oldukça kolay! 01 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında, yurt içinde giyim, elektronik, kozmetik, kuyum ve çiçek sektörlerinden herhangi birinde tek seferde 750 TL ve üzeri harcama yapmanız yeterli olacak. İlk harcama sonrasında her 750 TL ve üzeri harcamada 30 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Toplamda ise 150 TL’ye kadar ParafPara kazanma şansınız bulunuyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit! Harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklamanız veya “ÖDÜL” yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS göndermeniz gerekiyor. Unutmayın, katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan gönderilmelidir. Bir kart ile kampanyaya katılım sağladığınızda, tüm kartlarınız kampanyaya dahil olur. Kampanya, müşteri bazlıdır ve her bir müşteri yalnızca bir kez katılabilir, en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.

Hediye ParafPara Nasıl Kullanılabilir?

Kazandığınız ParafPara ile yapabilecekleriniz sınırsız! Halkbank’ın sunduğu birçok ürün ve hizmette ParafPara'nızı kullanabilirsiniz. Giyim, elektronik veya diğer kategorilerde alışveriş yaparak ekonomik avantajlar sağlayabilirsiniz. Hediye ParafPara kazanmak isteyen herkesin bu özel kampanyaya katılma imkanı bulunuyor.