Halkbank harekete geçti: Ayda 799 TL taksitle hızlı kredi veriyor: Büyük talep oldu

Halkbank harekete geçti: Ayda 799 TL taksitle hızlı kredi veriyor: Büyük talep oldu
Kamu bankalarından olan Halkbank verdiği kredi ve kampanyaları ile gündem olmaya devam ediyor. Gelen son habere göre Halkbank hızlı kredi uygulaması adı altında acil paraya ihtiyacı olanlara 1.000 TL ile 10 bin TL arasında nakit veriyor. İşte Halkbank hızlı kredi uygulamasının detayları..

Halkbank tarafından yapılan açıklamada en az bin TL, en fazla ise 10 bin TL’ye kadar hızlı kredi verileceği açıklandı. Halkbank müşterisi olanların dijital parolası olması halinde onaylı kredilerini Halkbank mobil, Halkbank İnternet şubesi ve ialog’tan anında alabilecekleri ifade edildi.

ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?

Hızlı kredi adı altında çekilen kredilerin vade oranını da yine kullanıcılar belirleyebilecek. Kredinin vadesi en az 1 ay, en fazla ise 36 ay olabilecek.  Ödeme planı da buna göre şekil alacak. Örnek ödeme tablosu şu şekilde:

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Son dönemlerdeki artış gösteren ekonomik kredi sonrasında vatandaşlar tercihlerini hızlı kredilerden yana kullanıyor. Bu noktada adım atan Halkbank resmi web sitesi üzerinden belirli miktarlar arasında hızlı kredi verdiğini duyurdu. İhtiyaç kredisi başvurusu için ilk olarak kredi tercihinizi yapın. Daha sonra kimlik bilgilerinizi girin ve başvuru bilgilerinizi tamamlandıktan sonra kredinizin onaylanmasını bekleyin.

SÜRECE İLİŞKİN AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN