Faturası yüksek gelenlere müjdeli haber! Faturalarda düşüş olacak: Yüzde 50 indirim duyuruldu

Faturası yüksek gelenlere müjdeli haber! Faturalarda düşüş olacak: Yüzde 50 indirim duyuruldu
Evine gelen yüksek faturalardan şikayet eden vatandaşlara güzel haber verildi ve su faturalarında yüzde 50 indirim ayrıntıları paylaşıldı.

Evine gelen yüksek faturalardan şikayet eden vatandaşlara müjdeli haber verildi ve Belediyeler son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiği aktarıldı. Bu doğrultuda çeşitli isimle altında belediyeler tarafından yapılan desteklere bir yenisinin daha eklendiği belirtilerek su faturalarına yüzde 50 indirim müjdesi verildiği aktarıldı. Bu indirimden ailenin yararlanabileceği ifade edildi.

FATURALARDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ettiği belirtilerek belediyeler de yardım kampanyalarını peş peşe açıklandığı bildirildi.

Su faturalarında indirim müjdesi resmen duyuruldu. Konu ile ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir açıklama yapıldı ve Belediye, yapmış olduğu açıklamasında ihtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 indirim yaptığını paylaştı.

YAPILAN DUYURU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Gıda Bankamızdan ihtiyaç sahibi 12 bin aileye her ay düzenli olarak ücretsiz gıda alışveriş hizmeti veriyoruz. İhtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 indirim sağladık. Gaziantep Büyükşehir olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız"