EYT'lilere büyük müjde verildi! EYT'lilere maaşa ek 10.000 lira veriliyor: EYT ilk maaş tarihi belli oldu

EYT'lilere büyük müjde verildi! EYT'lilere maaşa ek 10.000 lira veriliyor: EYT ilk maaş tarihi belli oldu
EYT'liler için promosyon ödemesi yapılacağı ve bu ödemelerin 10 bin liraya kadar çıkabileceği ifade edildi.

Bu yıl ilk kez 2 milyonu aşkın vatandaş EYT’den faydalanacağı belirtilerek bankaların da bu süreçte EYT'liler için promosyon ödemesi yapacağı ifade edildi. Bu doğrultuda ING Bank tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya ile EYT'lilere 10 bin liraya kadar nakit verilebileceği ifade edildi.

EYT'LİLERE 10 BİN LİRA

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlar ilk kez EYT kapsamında emekli olacaklar için ING Bank 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıldığı belirtilerek buna ek olarak otomatik fatura talimatı verene 1.500 TL’ye kadar ödeme daha yapıldığı ifade edildi. Nakit promosyondan faydalanabilmek için 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermek yeterli olduğu da paylaşıldı.

EYT ile emekli olacaklar başvuru sürecini hızlı bir şekilde devam ettiği belirtilerek Nisan ayında ilk emekli maaşı alınacağı ifade edildi. Bu süreçte ING Bank taahhütnameye eklenirse alınacak ilk maaşın ardından 3 iş günü içerisinde otomatik olarak 10.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi de hesaba yatacağı ifade edildi. Bu sadece ilk kez emekli olacaklar için geçerli değil. ING’ye maaş hesabını taşıyanlar da bu faydadan yararlanabilecek.

NE KADAR ÖDENİYOR? 

500 TL ve altı emekli aylığı alana 5.100 TL 500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.950 TL 500 TL ile 10.000 TL arası emekli aylığı alana 7.650 TL 000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 8.500 TL para verileceği bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

ING Bank’ın sunduğu promosyondan faydalanabilmek için e-devlet sistemi kullanılabilir ya da banka şubelerine gelinerek maaş taşıma işlemleri tamamlanabileceği belirtilerek ilk kez emekli olacaklar 15 Mayıs tarihine kadar verecekleri ilk fatura ödeme talimatına 500 TL, ikincisine 500 TL, üçüncüsüne 500 TL olacak şekilde toplamda 1.500 TL ek nakit promosyon kazanacağı ifade edildi.