En düşük faizli kredi veren bankalar açıklandı: Herkes o bankalara akın etti! Talep patlaması oldu

En düşük faizli kredi veren bankalar açıklandı: Herkes o bankalara akın etti! Talep patlaması oldu
Seçimlerden önce pek çok banka kredi durumuna karşı sınırlama getirmese de isteksiz davranıyor. Pazar günü yapılan ve nihayet sonuçlanan seçimler sonrasında bankalar da harekete geçti. Bazı bankalardaki kredi faiz oranı can sıkarken, bazı bankalardaki düşük oranlar dikkat çekti.

Kredi çekmek isteyenlerin sayısı son dönemlerde artış göstermeye devam ediyor. Özellikle vatandaşların ihtiyaç kredilerine olan başvuruları da artıyor. Bunun üzerine internet üzerinden en düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar araştırması yapılıyor. Peki, hangi bankalar hangi oranlarda kredi veriyor? İşte detaylar..

FAİZ ORANI DEĞİŞEBİLİYOR

Bankaların belirttiği faiz oranları tüketicinin kredi notuna, maaş miktarına, maaş bankasına ve çekeceği kredi miktarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak oranların genel olarak diğer bankalara kıyasla düşük olduğu bankalar açıklandı. 

EN DÜŞÜK FAİZ ORANI VEREN BANKALAR LİSTESİ

Hangikredi.com sayfasının derlediği bilgilere göre en düşük faiz oranı veren bankalar arasında TEB, ING, Halkbank, Türkiye Finans ve Vakıfbank bulunuyor. Bankaların verdiği kredi miktarları da değişebiliyor. İşte o tablo:

Kredi bilgilerine ilişkin başvuru şartları ve size özel kredi miktarlarını öğrenmek için bankaların resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.