En az 5.500 TL maaşı olan emeklilere müjde! 10 bin liraya kadar para veriliyor: Banka hesaplarına yatırılacak

En az 5.500 TL maaşı olan emeklilere müjde! 10 bin liraya kadar para veriliyor: Banka hesaplarına yatırılacak
Emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir haber verildi. Buna göre emekliler ek ödeme yapılacağı ve ödemelerin 10 bin liraya kadar çıktığı ifade edildi.

Bankalar son dönemlerde kampanyalarını peş peşe açıklamaya başlarken emeklileri ilgilendiren haberler de paylaşılmaya başlandı. Bu doğrultuda emeklilere ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Emekli maaşı 5 bin TL ve üzerinde olan emeklilerin de bu açıklamalar karşısında yüzleri gülecek ve ek ödeme yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda emeklilere yepılacak ödemelerin 10 bin liraya kadar çıkacağı ifade edildi.

10 BİN LİRA KREDİ VERİLİYOR 

Nakit sıkışan ve paraya ihtiyacı olan emeklilerin yüzü güleceği belirtilerek Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından düzenlenen kampanyalar emekliler tarafından yakından takip edildiği ifade eidldi. Bununla beraber 5 bin 500 TL ve üzeri emekli maaşı olan vatandaşlara 10 bin TL ihtiyaç kredisi ödemesinden yararlanabilecekleri duyuruldu.

ANINDA HESAPLARA YATACAK 

Başvurmak isteyenlerin internet bankacılığını tercih edebilecekleri paylaşılarak ihtiyaç kredisi başvurularının bankanın mobil uygulaması web sitesi veya şubeler üzerinden yapılacağı ifade edildi. Başvurular eğer olumlu olursa emeklinin banka hesabına anında paralar geçecek.

5.500 TL ÜSTÜ ALANLAR ALABİLECEK

Kamu bankalarının sunduğu bu kapmayanlar dışında özel bankalarda harekete geçtiği belirtilerek Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank ve Finansbank gibi bankalar da emeklilerin yüzünü güldüren kampanyalarını peş peşe duyurdu. 5 bin 500 TL emekli maaşı alan kişiler de ödemelerini alabilecekleri vurgulandı.