Emlak Katılım Bankası’ndan personel alım ilanı! Meslek Elemanı alacak!

Emlak Katılım Bankası’ndan personel alım ilanı! Meslek Elemanı alacak!
Emlak Katılım Bankası İŞKUR üzerinden yeni personel ilanını paylaştı. Bünyesindeki eksikliği gidermek adına yeni personel alımı ilanı yayınlayan Emlak Katılım Bankası, 20 ila 40 yaş aralığında Meslek Elemanı alımı yapılacağını duyurdu.

Başvuru işlemlerinin online olarak yapılacağı personel alımı için adayların ön lisans mezun olması gerektiği bilgisi verildi. “Emlak Katılım Bankasının personel alımı için talep etmiş olduğu şartlar neler? Personel alımı hangi branşta gerçekleşecek?” Emlak Katılım Bankası personel alımı ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle...

Emlak Katılım Bankasına personel alımı yapılacak

Bünyesindeki eksikliği gidermek adına İstanbul’da görevlendirmek üzere Meslek Personeli alımı yapılacağını yayımlayan Emlak Katılım Bankası, 20 ila 40 yaş aralığında Meslek Elemanı alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların ise ön lisans mezun olması gerektiği bilgisi verilirken, KPSS şartı talep edilemediği bilgisi verildi.

Personel alımı için başvuru şartları neler?

Bünyesindeki eksikliği gidermek adına yeni personel alımı ilanı yayınlayan Emlak Katılım Bankası, bünyesine Engelli Personel alımı yapılacağını yayımladı. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına bakılarak edilen bilgilere göre, Emlak Katılım Bankası personel alımı için başvuru şartları şu şekilde;

  • Emlak Katılım Bankası bünyesine katılmak isteyen engelli adayların en az ön lisans mezunu olması aranan şartlar arasındadır.
  • Alımı yapılacak branşta daha önceden çalışmış olması ve en az 2 yıl tecrübesi olması gerekmektedir.
  • Adayların MS Office bilgisayar programlarını en iyi şekilde kullanabilmesi aranan genel şartlar arasındadır.
  • Emlak Katılım Bankası bünyesine katılmak isteyen engelli adayların yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip olması talep edilmektedir.
  • Tüm bu şartlara ek olarak başvuru yapacak adayların en az %40 engelli olması ve İŞKUR’a kayıtlı olması aranan şartlar arasındadır.
  • Ayrıca, Emlak Katılım Bankası bünyesine katılmak isteyen engelli adayların 20 ila 40 yaş aralığında olması ve aktif iş ortamına uyum sağlaması talep edilmektedir.
  • Tüm bu şartları taşıyan adayların, 15 haziran 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir. Başvuru işlemleri sadece online yapılacaktır.