Emeklilere seçim öncesi dev müjde! Emeklilere 1.900 TL zam yapılacak: Az önce resmen duyuruldu

Emeklilere seçim öncesi dev müjde! Emeklilere 1.900 TL zam yapılacak: Az önce resmen duyuruldu
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Emeklilerin beklediği zam haberleri paylaşılmaya başlandı.

Ankara kulislerinde emeklileri sevindirecek bir iddia dolaştığı belirtilerek her iki bayram emeklilere 1.100 TL verilen bayram ikramiyelerine zam yapılacağı iddia edildi. 14 Mayıs seçim öncesinde emekli bayram ikramiyelerine rekor zam yapılacağı iddia edilerek Kısa Dalga’da bir yazı ele alan gazeteci Mehmet Çetingüleç’e göre seçim öncesinde zam yapılacağını iddia etti.

ZAM ORANI ARTACAK 

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Ankara’da hareketlilik de arttığı belirtilerek Çetingüleç yaptığı açıklamasında oy oranları düştüğünde zam oranının artacağını iddia ettiği bildirildi.

EMEKLİYE 1.900 TL ZAM 

Gelen habere göre hükümet 14 Mayıs seçimleri öncesinde emeklilerin maaşlarında ve ikramiyelerinde artış yapmayı bekliyor. Şu anda 1.100 TL olan emekli ikramiyelerine zam yapılması gündemde. İddiaya göre 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arasında bir ikramiye verilmesi söz konusu.

MART AYINDA ARA ZAM

Tüm bunlarla beraber asgari ücrete ve emekli maaşlarına da Mart ayında bir ara zam yapılabileceği belirtilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerekli durumlarda zam yapılabileceği sinyalini paylaştığı hatırlandı.