Emeklilere Kurban Bayramı müjdesi! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi belli oldu: O tarihte maaş hesaplarına yatacak

Emeklilere Kurban Bayramı müjdesi! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi belli oldu: O tarihte maaş hesaplarına yatacak
Emeklilerin bayram ikramiyesi 1.100 TL'den 2 bin liraya çıkarılmıştı. Bu doğrultuda emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.

Emekli vatandaşlar merakla bayram ikramiyelerini beklediği belirtilerek Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Bu doğrultudaKurban Bayramına sayılı günler kala emekli vatandaşlar 2 bin TL ödemelerini beklemeye başladığı ifade edildi.

Peki emekli ikramiyeleri bu sene ne zaman yatacak? Detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

2 BİN LİRA İKRAMİYE YATIYOR

Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Emekli vatandaşların emekli ikramiyeleri geçtiğimiz bayram öncesinde zamlanarak 2 bin TL'ye yükseldiği belirtilerek Ramazan Bayramından sonra Kurban Bayramı ikramiyelerinin de zaman yatacağı merak konusu oldu.

NE ZAMAN YATACAK? 

Kurban Bayramı 28 Haziran Çarşamba günü başlıyor ve 1 Temmuz günü bittiği belirtilerek 27 Haziran Salı günü Kurban Bayramı arefe günü olacağı vurgulandı.

Emekli vatandaşların bayram ikramiyelerinin bayram gelmeden bir hafta önce yatırılması beklendiği belirtilerek 21 Haziran haftasında ödemelerin yapılması beklendiği ifade edildi.

BAYRAM TARİHLERİ 

Bu sene Kurban Bayramı arefesi 27 Haziran Salı günü, ilk günü 28 Haziran Çarşamba günü, ikinci günü 29 Haziran Perşembe günü, üçüncü günü 30 Haziran Cuma günü ve son günü 1 Temmuz Cumartesi günü olacak.