Emeklilere fatura desteği! Elektrik, su veya doğalgaz faturası için: 5 bin lira yardım parası verilecek

Emeklilere fatura desteği! Elektrik, su veya doğalgaz faturası için: 5 bin lira yardım parası verilecek
ING Bank, emeklileri sevindirecek bir kampanya başlattı. Banka, maaşını ING'ye taşıyan emeklilere 10 bin TL promosyonun yanı sıra otomatik fatura talimatına özel 5 bin TL daha ödeme yapacak.

ING Bank, 10 Ocak 2024 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, emeklilere maaşlarını 3 yıl boyunca ING Bank'tan alma taahhüdü karşılığında 10 bin TL nakit promosyon sunuyor.

Promosyon Hesaplaması

Müşterilerin aylık gelirine göre belirlenen promosyon tutarları şu şekilde:

3.500 TL'ye kadar olan gelirlerde 6.000 TL,
3.500 TL - 7.500 TL arası gelirlerde 7.000 TL,
7.500 TL - 10.000 TL arası gelirlerde 9.000 TL,
10.000 TL ve üzeri gelirlerde ise 10.000 TL.

Promosyon Başvurusu ve Koşullar

Promosyon için herhangi bir ürün koşulu bulunmazken, taahhütname imzalandıktan sonra belirlenen tutarlar doğrultusunda nakit ödeme yapılır. Promosyon ödemesi, 3 yıllık taahhüt süresi boyunca aylık olarak hesaba yatırılır.

Fatura Talimatına Özel Ek Promosyon

Kampanya kapsamında müşteriler, vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahipse, verecekleri ilk beş otomatik fatura talimatı için toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon kazanabilirler.

Detaylı Başvuru ve Bilgi İçin

Emekliler, ING Bank'ın sunmuş olduğu bu özel kampanyadan faydalanmak için Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri üzerinden başvuru yapabilirler.

Kampanya Süresi ve Koşullar

ING Bank'ın emeklilere özel bu kampanyası, 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerlidir. Belirtilen tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Ayrıca, birden fazla ek promosyon kampanyasından aynı anda yararlanılamaz.