Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 200 TL hediye edilecek: 31 Mayıs'a kadar başvurun

Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 200 TL hediye edilecek: 31 Mayıs'a kadar başvurun
Banka tarafından yapılan duyuruda kampanaya katılanlara 200 TL hediye edileceği bildirildi.

Kuveyt Türk Bankası tarafından önemli bir duyuru yapıldı ve bu duyuruda müşterilere hediye edileceği bildirildi. Bankalar tarafından müşteri çekmek için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalar ise var olan müşterileri de memnun ediyor. Kuveyt Türk Bankası tarafından bir kampanya duyurusu yapıldı ve yapılan duyuruda fatura talimatı verenlere para ödülü verileceği ifade edildi. Bu noktada her fatura talimatına 50 TL toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye edileceği bildirildi.

200 TL HEDİYE EDİLECEK

Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan açıklamada, şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olan ve otomatik fatura talimatı veren müşterilere 200 TL’ye kadar Altın Puan hediye edileceği duyuruldu.

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2023’ten sonra görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar 1 Ocak 2023– 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden verdiği her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan kazandığı ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI 

Kampanya hakkında yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

"Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2023’ten sonra görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar 1 Ocak 2023– 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden verdiği her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan kazanıyor!

Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.

1 Ocak 2023– 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden en az 1 en fazla 4 adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödenmesi gerekir.

Kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir."