Eğer aylığınızı o bankadan alıyorsanız kötü haber geldi! Şubeden para çekilemeyecek

Eğer aylığınızı o bankadan alıyorsanız kötü haber geldi! Şubeden para çekilemeyecek
Türkiye'de yüksek promosyon ödemesinin başlangıcı ile birlikte milyonlarca emekli aylıklarını Akbank'a taşımıştı. Akbank aldığı karar ile birlikte şube hizmetlerinde sınırlamaya gitti. Eğer aylığınızı o bankadan alıyorsanız kötü haber geldi! Şubeden para çekilemeyecek

Eğer aylığınızı o bankadan alıyorsanız kötü haber geldi! Şubeden para çekilemeyecek - Türkiye'de yüksek promosyon ödemesinin başlangıcı ile birlikte milyonlarca emekli aylıklarını Akbank'a taşımıştı. Akbank aldığı karar ile birlikte şube hizmetlerinde sınırlamaya gitti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise maaşlarını taşıyan kişiler için kötü haber geldi. Gelen bu haber sonrasında ise emekliler detayları araştırıyor. İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Emeklilere yüksek promosyon ödemesinin başlangıcı olan Akbank Temmuz - Ağustos ayı içerisinde yaptığı 7 bin 500 TL'lik kampanya ile birlikte promosyon yarışını resmen başlatmıştı. Promosyonda rakamlar her geçen gün yükselirken emekliler ise bu süreçte banka tarafından gelen kötü haber ile yıkıldı. Buna göre ise 50 bin TL'nin altında çekilecek olan paralar için gişelerin hizmet vermeyeceği öğrenildi. 

50 BİN TL'YE KADAR ÇEKİM İŞLERİ ATM'DEN

Akbank tarafından gündeme düşen gelişmelere göre artık şubeler üzerinden para çekme işlemleri yapılamayacak. Vatandaşlar bu süreçte ATM'leri kullanarak paraları çekebilecek. 49 bin 999 TL'ye kadar olan tüm işlemler ülkenin belirli bölgelerinde bulunan Akbank ATM'lerinde gerçekleştirilecek. 

Akbank tarafından gündeme gelen bu uygulama ile birlikte ATM kullanamayan yaşlı emeklilerin tepkisi gelmeye devam ediyor. Bu süreçte her şeye rağmen gişeden emekli aylıklarını çekmek isteyen emekliler ise müşteri temsilcisini ikna ederek sıra almaya çalışıyor. 

PROMOSYONDA 500 BİN EMEKLİYİ BÜNYESİNE KATTI

Akbank yaptığı promosyon kampanyası ile birlikte bu süre zarfı içerisinde 500 binden fazla emekli müşterisi kazandı. Yaşlı emekliler yapılan bu uygulama sonrasında ise oldukça rahatsız olmuşa benziyor. ATM kullanamayarak para çekemeyen emekliler bu süreçte gişelere giderek gişe memurundan para çekim işlemlerini tamamlıyordu. Akbank yetkilileri tarafından gelen haberler sonrasında ise bu uygulamanın sadece emekli müşterileri için değil normal müşteri kapsamı içerisinde de geçerli olduğu öğrenildi.

ATM'den para çekmekte zorluk yaşayan emekliler ve banka görevlileri arasında yaşanılan tartışmalar ülke genelinde artmaya devam ediyor. Buna göre ise aylığını Akbank'a taşıyan emekliler bankanın yaptığı bu uygulama sonrasında ise mağdur olduklarını ifade ederek bunun acilen uygulamadan kalkması için görüş bildiriyor.