Denizbank’tan EYT’lilere müjde! Promosyon müjdesini verdi

Denizbank’tan EYT’lilere müjde! Promosyon müjdesini verdi
Milyonlarca EYT’li emekli maaşı promosyonu ödemelerini araştırıyorken bankalar arasında EYT promosyonu yarışı devam ediyor. Beklenen haber Deniz bankasından geldi. Deniz Banktan promosyon müjdesi. Promosyon ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle.

EYT’lilere promosyon müjdesi Denizbank tarafından geldi. Emekli promosyonu kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Denizbank emekli maaşı promosyonunda yeni kampanya güncellemesine gitti. İşte tüm detaylar...

Denizbank EYT’lilere promosyon kampanyası 

Milyonlarca vatandaşın merakla beklemiş olduğu EYT yasası dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı duyuru ile meclise getireceklerini açıkladı. EYT ile emekli olacak vatandaşlar ise ilk maaş ödemesinin 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Yapılmış olunan bu açıklama büyük heyecan yaratı. EYT’nin meclise geleceği tarihin açıklanması ile birlikte  ilk maaş ödemesi tarihin bizzat Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin aracılığıyla açıklanmasından sonra gözler bankalara çevrildi. Bankaların EYT’liler için özel olarak düzenlendiği promosyon teklifleri merakla ediliyorken İlk rakamla geldi.  Denizbank emekli maaşı promosyon ödemesine EYT’liler için özel 2.500 TL ödeme sözü vererek dikkatleri çekti. Denizbank’ın yeni promosyon kampanyası tutarları şu şekilde oldu. 

Denizbank promosyon nasıl alınır? 

3.500 TL altında emekli aylığı alan emekliler 3.000 TL standart promosyona ek olarak 1.500 TL olmak üzere totalde  4.500 TL ödeme alacak. 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alan emekliler 3.500 TL standart promosyona ödemesine ek olarak 1.750 TL toplamda ise 5 bin 250 TL ödeme alacak. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alan emekliler 4.500 TL standart promosyona ödemesine ek olarak 2.250 TL  toplamda 6 bin 750 TL ödeme alacaklar. 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alan emekliler 5.000 TL standart promosyona ödemesine ek olarak 2.500 TL  toplamda 7 bin 500 TL promosyon ödemesi alacakları.

EYT ile emekli olacak vatandaşların emeklilik başvurusunda bulunurken maaş alacakları banka tercihine Denizbank’ı seçmeleri ve maaşları yattıktan sonra ise emekli maaş promosyon sözleşmesi imzalamaları gerekecektir. Bu şekilde en ez 36 ay boyunca emekli maaşını Denizbank’tan alma sözü veren emekliler promosyon ödemesi almaya hak kazanmış olacaktır.