Denizbank İş Bankası Yapı Kredi Garanti Vakıfbank hesabı olanlara 20 bin TL'ye kadar nakit avans

Denizbank İş Bankası Yapı Kredi Garanti Vakıfbank hesabı olanlara 20 bin TL'ye kadar nakit avans
Bankaların yeni olacak ya da mevcut müşterilerine sağladığı kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Denizbank İş Bankası Yapı Kredi Garanti ve Vakıfbank hesabı olanlara 20 bin TL'ye kadar nakit avans sağlanacağı ifade edildi.

Denizbank İş Bankası Yapı Kredi Garanti Vakıfbank hesabı olanlara 20 bin TL'ye kadar nakit avans - Bankaların yeni olacak ya da mevcut müşterilerine sağladığı kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Denizbank İş Bankası Yapı Kredi Garanti ve Vakıfbank hesabı olanlara 20 bin TL'ye kadar nakit avans sağlanacağı ifade edildi. İşte bankalardan yapılan açıklamalar ve daha fazlası Kamu Gündemi'nde..

DENİZBANK TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Denizbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

5.000 TL 0 faizli 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans ve 1 yıllık BluTV üyeliği ister misiniz?

DenizBank bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli 0 faizli 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kaçırmayın!

  • Kampanya, 01.10.2022- 31.10.2022 tarihleri arasında geçerlidir.
  • DenizBank.com'dan kart başvurusunda bulunan veya Ekim ayında MobilDeniz'den yeni müşterimiz olup, yine MobilDeniz veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Bir müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.

İŞ BANKASI TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

İş Bankası'da ilk kez İşcep üzerinden müşteri olacak kişiler için özel 5 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasını duyurdu. İşte banka tarafından yapılan açıklamalar.

Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 5.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!

Kampanya detayları: 

Kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 5.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 5.000 TL arasında olacaktır.

YAPI KREDİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Yapı Kredi bankası da farklı vade oranları ile vatandaşlara taksitli nakit avans kampanyalarını tanıttı. İşte kampanyaya dair nakit avans ödeme tabloları ve bankanın açıklaması..

"Nakit ihtiyacınıza çözüm Worldcard'ınızdan! Nakite ihtiyacınız olduğunda Worldcard'ınızla nakit avans çekebilir, dilerseniz taksit taksit geri ödersiniz. Ayrıca kredi kartınızdan diğer hesaplara ya da telefon numarasına para transferi yapabilirsiniz."

GARANTİ BANKASI TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Garanti Bankası'da banka müşterisi olacak kişiler için özel ücretsiz taksitli nakit avans sağlayacaklarını açıkladı. İşte banka tarafından açıklanan kampanya duyurusu.

  • 5-12 ay vade ile kullanılan taksitli nakit avans için %1,63 oranında aylık faiz uygulanır.
  • 5-12 ay vade ile kullanılan taksitli nakit avans işlemlerinden hiçbir ücret alınmamaktadır.
  • Taksitli nakit avans için %10 BSMV ve %15 KKDF uygulanır. (Faiz oranına dahil değildir).
  • Taksitli nakit avans ödemeleri, son ödeme tarihine kadar yapılamadığında ve taksit tutarından daha az ödeme yapıldığında anapara taksit tutarı üzerinden günlük mevcut nakit faizi uygulanır.
  • İşlem başına en az 300 TL en fazla 100.000 TL taksitli nakit avans çekilebilir. Garanti BBVA ATM’leri üzerinden en fazla 10.000 TL taksitli nakit avans kullanılabilir.

VAKIFKART ÜCRETSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Vakıfbank'ta Vakıfkart sahipleri için ücretsiz taksitli nakit avans kampanyası duyuruldu. İşte banka tarafından gelen duyuru.

"En az 500 TL olmak üzere, ATM’lerimizden Bireysel Kartlar için günlük maksimum 4.000 TL’ye kadar, BusinessCard’lar için günlük maksimum 10.000 TL’ye kadar; VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Müşteri İletişim Merkezi, kanallarımız ile günlük maksimum 20.000 TL’ye kadar nakit çekim limiti dahilinde taksitli nakit avans çekebilirsiniz. Üstelik aylık taksit tutarlarını gösteren ödeme planıyla ödemelerinizi rahatça takip edebilirsiniz."

Bankaların promosyon, kredi ve taksitli nakit avans kampanyalarını tek kanaldan takip etmek için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

ANDROİD İÇİN TIKLAYIN

APPLE İÇİN TIKLAYIN