Cep telefonunuzdan başvuru yapmanız yeterli! Başvurana tamamen sıfır faizli 10.000 lira veriliyor

Cep telefonunuzdan başvuru yapmanız yeterli! Başvurana tamamen sıfır faizli 10.000 lira veriliyor
İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanabileceğiniz İş Bankası tarafından duyuruldu.

İş Bankası tarafından konu hakkında yapılan duyuruda Kampanyadan 31.03.2023 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabileceği belirtilerek Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 5 ay vade için geçerli olduğu ifade edildi. 

10 BİN LİRA VERİLİYOR 

Kampanya hakkında yapılan duyuruda Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacağı kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırıldığı vurgulandı. Ayrıca açıklamada Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabileceği aktarıldı.

FAİZSİZ VERİLECEK

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL‘ ye kadar(5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabileceği belirtilen İş Banksı duyurusunun devamında şu ifadeler kullanıldı:

KAMPANYA AYRINTILARI 

5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).