Bu sabah açıklandı: Halkbank 6 ay geri ödemesiz kredi veriyor: Düşük faiz oranı ve 60 ay vade imkanı

Bu sabah açıklandı: Halkbank 6 ay geri ödemesiz kredi veriyor: Düşük faiz oranı ve 60 ay vade imkanı
Halkbank resmi web sitesi üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada 6 ay geri ödemesiz 500 bin TL kredi verileceği açıklandı. Düşük faiz oranı ile 60 ay vade imkanı olacak!

Halkbank, yaptığı açıklamasında Tekno Girişimci Destek Kredisi ile ilgili merak elden detayları aktardı. 500 bin TL limitli kredinin detayları açıklandı. Yapılan bilgilendirmede Tekno Girişimci Destek Kredisi ile bilişim ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren veya bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimcilere ve Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimcilere kredi desteği verilecek.

KREDİNİN DETAYLARI AÇIKLANDI

Halkbank, kredinin detaylarını açıkladı. Buna göre en fazla 500 bin TL limitli verilecek olan kredide en fazla 500 bin TL tutarında 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olacak. Konuya ilişkin Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan şunları söyledi:

“Küresel çapta hızla büyüme gösteren ve stratejik sektörler arasında yer alan bilişim ve yazılım sektörünün desteklenmesi, uluslararası alanda rekabet güçlerini artırmaları ülkemiz adına büyük önem taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği, Teknoloji Destek Paketi kapmasında oluşturduğumuz “Tekno Girişimci Destek Kredisi” ile kendilerinin de belirttiği gibi teknoloji odaklı yazılım, blok zinciri, yapay zekâ, akıllı şehir konularında çalışanlar başta olmak üzere; bilişim ve yazılım alanlarındaki teknoloji girişimcilerini, onlarla birlikte de yerli ve milli teknoloji hamlesini desteklemiş olacağız”

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

500 bin TL'ye kadar olan Tekno Girişimci Destek Kredisi için başvuru bilgilerine Halkbank resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN