Bu bankadan ödeme almak için yapmanız gereken tek şey var! Tam 35 bin TL ödeme yapılacak!

Bu bankadan ödeme almak için yapmanız gereken tek şey var! Tam 35 bin TL ödeme yapılacak!
35 bin TL ödeme yapacağını duyuran banka dikkatleri üzerine çekti. Başvurular başladı bile. Bu fırsattan yararlanmak için sadece tek bir şart var. 35 bin TL ödeme için detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Bankalar bünyelerine yeni müşteriler katmak için birbirleriyle yarış içerisine girdiler. Bu yarışın kazananı ise banka müşteriler oldu. Yapmış olduğu yeni kampanyasını duyurduğu andan itibaren dikkatleri üzerine çeken banka müşterilerine nefes aldıracak gibi görünüyor. Bankanın yeni kampanyası işte sizlerle...

Akbank’tan müşterilerine büyük kampanya

 Akbank’ın web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre; Başvuruda bulunan ve nakit kullanacak olan kişiler için uygun faizlerle kredi fırsatı sunacağı bilgisi yer alıyor. Ayrıca 36 ay vadeli olarak verilerek olan kredinin mart ayı sonuna kadar devam edeceği konusunda açıklama mevcut. Üstelik  tek şart ise düzenli olarak kullanmak. 35.000 TL’ye varan nakit kredisi için yeni kampanya kapsamında bankamatik kartını düzenli olarak kullanan ve alışveriş yapan kişilere Akbank tarafından ödeme yapılacağı duyuruldu.

İhtiyaç kredisi başvuruları başladı 

 35 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin bankanın belirlemiş olduğu şartlara uygun olması gerekmektedir. Eğer sizde başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvuru yaparak nakit kredi avantajından yararlanabilirsiniz. Bankamatik kartı hesabınız ile birlikte nakit kredi almak isteyen kişilerin Akbank müşterisi olması gerekmektedir. Bu kapsamda nakit ihtiyacını kullanabilmeleri için öncelikle banka hesapları üzerinden internet şifresi alması gerekmektedir. 35.000 TL nakit kredi kullanmak isteyen kişilerin banka müşterileri olmaları ile birlikte aynı gün içinde başvuru işlemleri gerçekleştirilecek.

En fazla 36 ay vadeli Kredi başvurusunu Akbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden Akbank direkt uygulaması ile yapabilirsiniz. Akbank aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin cep telefonları aracılığıyla SMS atarak da ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceği konusunda açıklama geldi. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için Kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 4425 sms atmanız durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.